RTX 4060 Ti vs RX 6750XT sistem

Yazılım eksikleriyle başa çıkabilecekse senin önerdigin sistemi alabilir.
Ayni sistemi toplama olarak ayni fiyata topla diyorum yazilimdan bahsediyorsun.
Bahsettiğin şeyde fosil kartlarda görülen NVIDIA fanboylarin dilinden dusmeyen WattMan hatasi.
7000 serisi kartlarda boyle bir durum yok. Almissiniz agiziniza bir tane WattMan, yapistir babam yapistir AMD kart gorunce...

RX 7700 XT sisteme göre iki sistem de oyun FPS açısından çok rahat alıyor detaylı araştırmasını yaptım sadece işlemciler yeterli gelmeyebilir belki.
Arastirmanizi detayli yaptiginizdan emin misiniz?

Ayni sistemi toplama olarak ayni fiyata topla diyorum yazilimdan bahsediyorsun.
Bahsettiğin şeyde fosil kartlarda görülen NVIDIA fanboylarin dilinden dusmeyen WattMan hatasi.
7000 serisi kartlarda boyle bir durum yok. Almissiniz agiziniza bir tane WattMan, yapistir babam yapistir AMD kart gorunce...

Arastirmanizi detayli yaptiginizdan emin misiniz?

Arkadaşım önerebilirsin fakat ben önermediğimi belirttim AMD'yi abartmaya gerek yok.

Arkadaşım önerebilirsin fakat ben önermediğimi belirttim AMD'yi abartmaya gerek yok.
Önermemenizin sebebinin içi boş olduğu için dikkate bile almamak istiyorum ama konu sahibini de düşünerekten yorumumu yaptım. Alinmamasinin hicbir sebebi yok.
Sebebi var diyorsunuz işinize gelmediği için ne olduğunu bile söylemiyorsunuz.

Önermemenizin sebebinin içi boş olduğu için dikkate bile almamak istiyorum ama konu sahibini de düşünerekten yorumumu yaptım. Alinmamasinin hiçbir sebebi yok.

Alınmaması için çok gerekli sebep var ama neyse gerek yok konu sahibinin kafasını daha da karıştırmaya iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı