RTX 4060 Ti'a geçilmeli mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
daha eski ama daha kapsamlı oyun testi olan bir video buldum. Gelecek için belki haklı olabilirsiniz ama arkadaş zaten elinde 2070S bir kart varken güncellemek istemiş belki bir daha günceller bence de AMD daha iyi ama siz bilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
daha eski ama daha kapsamlı oyun testi olan bir video buldum. Gelecek için belki haklı olabilirsiniz ama arkadaş zaten elinde 2070S bir kart varken güncellemek istemiş belki bir daha günceller bence de AMD daha iyi ama siz bilirsiniz.

Hocam şu anki testler için haklısın zaten ama VRAM dediğin mevzu performansı belli durumlarda etkiler her zaman değil yani 2024 de bu testi yapmak mantıklı değil ama 4060 Ti alıp sadece 2024 2025'te mi kullanacaksınız

Hocam şu anki testler için haklısın zaten ama VRAM dediğin mevzu performansı belli durumlarda etkiler her zaman değil yani 2024 de bu testi yapmak mantıklı değil ama 4060 Ti alıp sadece 2024 2025'te mi kullanacaksınız
Hocam bence Vram konusu çok takılmamız gereken bir konu değil bu fiyata çünkü 16GB'ı verilen parayı hak etmiyor.

Tek isteğim 4060 Ti'nin 1080p de en az 3 5 yıl beni götürmesi 2070s işimi hayli hayli görüyor zatende dolar kuru uçmamışken yeni nesile geçmek istiyor olmam.

4060 Ti iyi olsa da VRAM olarak iyi değil. Fikrimce minimum 4070 geçilmeli. Tabii işlemcine bağlı olarak.

4070 almak isiyorumda en az 25kdan başlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı