RTX 4060 vs 3070

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunlar yazilimsal degil donanimsal. Eksik rops birimleri sorununu nasıl yazilim ile cozeceksin mesela. Ya da soket yakma sorunlarini. Yazilimsal bircok sorunda cikti ekstra onlar duzeltilir dogru. AMD'nin gunumuzde tersine hiçbir sorunu yok ve 9000 serisi ile gelen FSR4, kalite olarak DLSS 4'e oldukca yakin. DLSS 3 ten ise ustun.

Hocam zamanla çözülür ya bence.

9060 5060 Ti'in rakibi olur 5070'e yakın bir performans verir gibi duruyor, 5090 çok uçurum bir kart sizin bütçenize uygun hem de 5090'a eşit bir kart çıkar mı sizce?

Tamam hocam neden kızdınız.

Hocam AMD modelleri hiç bilmiyorum 9060 şu an RTX 5090 modeline mi denk neye denk.

9060, 5060'a denk olacak ama kas gucu olarak daha iyi olacaktir. 5060Ti seviyesinde olur gibi tahmin ediyorum. 9060XT ise 5070 e yakin olur. AMD kas gucu olarak oldukca basarili ozellikle NVIDIA 5000 serisinde kas gucu olarak batırmışken.

9060, 5060'a denk olacak ama kas gucu olarak daha iyi olacaktir. 5060 Ti seviyesinde olur gibi tahmin ediyorum. 9060XT ise 5070'e yakin olur. AMD kas gucu olarak oldukca basarili ozellikle NVIDIA 5000 serisinde kas gucu olarak batırmışken.

Doğrudur hocam ama herkesin sevdiği marka vardır iPhone ve NVIDIA benim.

Doğrudur hocam ama herkesin sevdiği marka vardır iPhone ve NVIDIA benim.
Pahalıyı sevmek hocam sizinki. Android'i ve AMD'yi sevmemenizin tek sebebi ucuz olması. Başka açıklaması yok.

• Muhteşem
İfadeler: kxy
İkisi arasında hocam.

5 serisi hiçbir sorun yok hocam ben görmedim yani sorunlar güncelleme ile düzelir.

4060 almalısın ve tek sebebi artık 3000 serisi kart alınmaması gerektiği yıl oldu 2025 yani 4060'ı 4060 iyi bir kart diye de önermiyorum peki 3070 kötü bir kart mı tabii ki hayır ama ben olsam 3070 almazdım.

NVIDIA ve AMD arasında fark kalmadı kalite olarak ama sizin zihniyetinizde ki insanlar yüzünden böyle yetersiz VRAM ekran kartlarını bile AMD ekran kartlarından üst fiyatlara satabiliyorlar.

Benimle ne alakası var sizin gibi insanlar derken neyi kast ediyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı