RTX 4060 vs 3070

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4060 almalısın ve tek sebebi artık 3000 serisi kart alınmaması gerektiği yıl oldu 2025 yani 4060'ı 4060 iyi bir kart diye de önermiyorum peki 3070 kötü bir kart mı tabii ki hayır ama ben olsam 3070 almazdım.

Bende öyle düşünüyorum ya.

Madem bizim dediklerimizi umursamayıp NVIDIA alacaksınız niye konu açıyorsunuz ki hocam?

Üstat sen anlamıyorsun 3070VS4060 konunun adı fark ettin mi bilmiyorum AMD için açmadım konuyu.

Benimle ne alakası var sizin gibi insanlar derken neyi kast ediyorsun.

Sizin gibi "fanboylar" yüzünden NVIDIA bu F/P yapmama olayını acayip abarttı.

4060 almalısın ve tek sebebi artık 3000 serisi kart alınmaması gerektiği yıl oldu 2025 yani 4060'ı 4060 iyi bir kart diye de önermiyorum peki 3070 kötü bir kart mı tabii ki hayır ama ben olsam 3070 almazdım.

Yav ne 4060'mış kardeşim çöp oğlu çöp kart önermeyin şu kartı.

Bende öyle düşünüyorum ya.

Üstat sen anlamıyorsun 3070VS4060 konunun adı fark ettin mi bilmiyorum AMD için açmadım konuyu.

Tamam 4060 al daha az performansla iyi oyunlar sana.

Doğrudur hocam ama herkesin sevdiği marka vardır iPhone ve NVIDIA benim.
Nvidia'da DLSS falan var orası iyi ama sırf beğeniyorsunuz diye de AMD'yi göz ardı etmeyin. DLSS olmadan verdikleri performanslar fiyatlarına göre pek iyi değil bence. AMD'de sürücü sıkıntısı olabiliyor bir tek ama onun dışında gayet iyiler. RX 6600XT alınabilir 4060'a yakın olarak. Zaten 4060 ile 3070 arasında pek fark yok. Eğer illa Nvidia alacaksan 4060 al. Daha yeni nesil.

Fanboyluk değil NVIDIA eşittir kalite benim gözümde örnek BMW var 2022 bir de Çin arabası BYD var 2022 hangisini alırsın.

NVIDIA'da DLSS falan var orası iyi ama sırf beğeniyorsunuz diye de AMD'yi göz ardı etmeyin. DLSS olmadan verdikleri performanslar fiyatlarına göre pek iyi değil bence. AMD'de sürücü sıkıntısı olabiliyor bir tek ama onun dışında gayet iyiler. RX 6600 XT alınabilir 4060'a yakın olarak. Zaten 4060 ile 3070 arasında pek fark yok. Eğer illa NVIDIA alacaksan 4060 al. Daha yeni nesil.

Teşekkürler kendi klasmanın en iyisi 4060.

Fanboyluk değil NVIDIA eşittir kalite benim gözümde örnek BMW var 2022 bir de Çin arabası BYD var 2022 hangisini alırsın.

Ama sizden rica ediyorum forumda başka kişilere 4060 önermeyin. Bu arada Çin arabası daha iyi performans veriyorsa onu alırım.

• Beğen
İfadeler: kxy

Tamam 4060 al daha az performansla iyi oyunlar.

Benim için güncellik ve teknoloji saf gücün önündedir 4060 iyi bir kart olmayabilir ama 3070'e kıyaslada kötü bir kart sayılamaz ve bu yüzden güncelliğine bakıp bir değerlendirme yaptığımda 4060'ı uygun gördüm zaten bana kalsa ben 4060 Ti alırdım 3070'e bütçem varsa.

Benim için güncellik ve teknoloji saf gücün önündedir 4060 iyi bir kart olmayabilir ama 3070'e kıyaslada kötü bir kart sayılamaz ve bu yüzden güncelliğine bakıp bir değerlendirme yaptığımda 4060'ı uygun gördüm zaten bana kalsa ben 4060 Ti alırdım 3070'e bütçem varsa.

Kesinlikle katılıyorum her zaman en günceli en iyisidir NVIDIA bu işin ustası.

Kendi klasmaninin en kotusu 4060 suan tersine. BYD daha iyi bu arada esit segmentte deneyimlemis biri olarak soyluyorum 😀.

Arabalar umurumda değil NVIDIA da kalite değil. Bütçeni bilmiyorum fakat o ekran kartları yerine AMD ekran kartı almak daha mantıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı