RTX 4060 vs Arc B580

O zaman ryzen 5 5600 B580 daha mantıklı gibi hem daha ucuz hem daha yüksek performanslı eski performans düşüklüğü de yok diye biliyorum.

Cogu yazilim sorunu cozuldu ve cozulmeye devam ediliyor. 4060 Ti seviyesinde bir kart kas gucu olarak B580 ki onu bile gecebiliyor. 4060 gibi bir para tuzagina vermezdim o parayi. Ikinci elden RX6700 gibi secenekler bile daha mantikli olur 4060tan.
Bende biliyorum hocam 4060 yerine dedikleriniz alınır fakat arkadaşın başlıktaki sorusunu cevapladım. 4060 alınır.

Cogu yazilim sorunu cozuldu ve cozulmeye devam ediliyor. 4060 Ti seviyesinde bir kart kas gucu olarak B580 ki onu bile gecebiliyor. 4060 gibi bir para tuzagina vermezdim o parayi. Ikinci elden RX6700 gibi secenekler bile daha mantikli olur 4060tan.
RX 6700 XT mantıklı olabilir, DLSS işi zırva geliyor bana. FPS artışı fazla değil, görüntünün içinden geçiyor ve kare oluşturmayla sanki GFN ile oyun oynanıyor gibi hissettiriyor.

7700XT için yetiyor hocam.

Yetiyor hocam.
kendi sitesinde önerilen 700w oldugu için söylüyorum ileride geliştirme yapacaksada güzel olurdu bütçesine göre gidersek 2.el veya bulabilirse ucuz 0 bir 6700 geçebilirse am5 geçemezsede 5600 alsın keyfine baksın

Ekran kartın = 1700.
İşlemcin = 1700.
Anakartın = 1600
PSU hesaplamaya üşendim bomba gibi zaten pek bir şey etmez.
Toplam bütçen 21k oldu
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...700xt-12gb-aciklamayi-okuyun-1240308985/detay (örnek olarak attım kartı incelemedim)
Burası tam olarak 21k ediyor.

Hocam 4060'da çok sorunsuz bir kart değil, son zamanlarda gelen driverlar ile sorunlar yaşadığım oluyor.

Bende 4060 yok ama bende aynı sorunları yaşıyorum NVIDIA genel olarak bu aralar drıver konularında bıraz sıvıyor ama olsun sorunlu AMD kullanmaktansa paşalar gibi nvidiamı kullanırım (!)

Bende 4060 yok ama bende aynı sorunları yaşıyorum NVIDIA genel olarak bu aralar drıver konularında bıraz sıvıyor ama olsun sorunlu AMD kullanmaktansa paşalar gibi nvidiamı kullanırım (!)

Ben DLSS abartıldığı kadar güzel diye düşünmüştüm fakat bizzat kendim deneyimleyince çok bir işe yaramadığını gördüm. Işın izleme denen mevzu eğer NVIDIA'nın teknoloji demolarından biri değilse çok işe yaramıyor örneğin CP2077.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı