efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #51 Elya dedi: Hocam sizce kasım ayı gibi aşırı büyük bir indirim bir daha ne zaman gelir? Hazır sistemlere büyük bir indirim hangi ayda gelir. Genişletmek için tıkla... Açıkçası o konu hakkında pek bilgim yok hocam onun için yeni konu açmanız daha doğru olur yanlış bilgi vermek istemem.
Elya dedi: Hocam sizce kasım ayı gibi aşırı büyük bir indirim bir daha ne zaman gelir? Hazır sistemlere büyük bir indirim hangi ayda gelir. Genişletmek için tıkla... Açıkçası o konu hakkında pek bilgim yok hocam onun için yeni konu açmanız daha doğru olur yanlış bilgi vermek istemem.
Elya Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #52 efebatiin dedi: Açıkçası o konu hakkında pek bilgim yok hocam onun için yeni konu açmanız daha doğru olur yanlış bilgi vermek istemem. Genişletmek için tıkla... Sağ olun eğer 26.000 TL bandında güzel bir hazır sistem bulursanız buraya atmayı unutmayın hocam bu aralar almayı düşünüyorum.
efebatiin dedi: Açıkçası o konu hakkında pek bilgim yok hocam onun için yeni konu açmanız daha doğru olur yanlış bilgi vermek istemem. Genişletmek için tıkla... Sağ olun eğer 26.000 TL bandında güzel bir hazır sistem bulursanız buraya atmayı unutmayın hocam bu aralar almayı düşünüyorum.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #53 Elya dedi: Sağ olun eğer 26.000 TL bandında güzel bir hazır sistem bulursanız buraya atmayı unutmayın hocam bu aralar almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam indirime giren bir sistem olursa etiketlerim sizi.
Elya dedi: Sağ olun eğer 26.000 TL bandında güzel bir hazır sistem bulursanız buraya atmayı unutmayın hocam bu aralar almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam indirime giren bir sistem olursa etiketlerim sizi.