RTX 4060 vs B580

2 tane kart buldum atsam bir bakar mısınz ikinci el.

1.ilandaki 10.000 TL'ye kadar pazarlık yapıyor.

2.ilandaki 11.000 TL'ye kadar pazarlık yapıyor.

2 ilanda Param Güvende açık bir de 2.ilanda video var tam anlamadım ama.

FurMark testlerini istemek daha iyi olur hocam satıcı arkadaşlardan.

@efebatiin hocam bu adam ne sormalıyım 2.el kart alırken temiz olup olmadığını mining yapılıp yapılmadığını anlamam için.

15 dakika FurMark testi yapsın ve sonucu atsın.

@efebatiin hocam sizce bu nasıl kartın vida mühürleri duruyor. Mining yapıldığı zaman arkasında yanık gibi değişik bir iz oluyormuş o da yok. Garantisi yokmuş. Kutusu falan da var. Ekran kartının dışı bayağı temiz geldi senin yorumun nedir?

İlan açıklamasına:
Acil satılıkk!

Kartı upgrade ettikten sonra üşenip satmamış olduğum için ekran kartı yaklaşık 6 aydır yatıyor. Şu anda da Japonya'ya gideceğim için nakit ihtiyacım var. Sadece oyun oynadım herhangi bir mining vs. yok. Fiyat son alana şimdiden hayırlı olsun. Garantisi yok.

Yazmış.

@efebatiin hocam sizce bu nasıl kartın vida mühürleri duruyor. Mining yapıldığı zaman arkasında yanık gibi değişik bir iz oluyormuş o da yok. Garantisi yokmuş. Kutusu falan da var. Ekran kartının dışı bayağı temiz geldi senin yorumun nedir?

İlan açıklamasına:
Acil satılıkk!

Kartı upgrade ettikten sonra üşenip satmamış olduğum için ekran kartı yaklaşık 6 aydır yatıyor. Şu anda da Japonya'ya gideceğim için nakit ihtiyacım var. Sadece oyun oynadım herhangi bir mining vs. yok. Fiyat son alana şimdiden hayırlı olsun. Garantisi yok.

Yazmış.

Mining yapıldığını anlamak öyle değil diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirsiniz. Kart temiz duruyor arkadaştan FurMark testi isteyebilirsin.

Mining yapıldığını anlamak öyle değil diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirsiniz. Kart temiz duruyor arkadaştan FurMark testi isteyebilirsin.

Hocam arkadaş sadece oyun oynuyormuş mining yapmadığını söyledi. İyide indirim yaptı. FurMark testini atarsa buraya yazarım @efebatiin

Hocam yanlış biliyormuşum BIOS değiştirilmiş ve çok ısınıyorsa mining olma olasılığı varmış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı