RTX 4060 vs B580

Hocam arkadaş sadece oyun oynuyormuş mining yapmadığını söyledi. İyide indirim yaptı. FurMark testini atarsa buraya yazarım @efebatiin

Hocam yanlış biliyormuşum BIOS değiştirilmiş ve çok ısınıyorsa mining olma olasılığı varmış.

Ben miningli bir kart almazdım şahsen hocam.

Bu fiyata en ucuz AM5 sistemlerden birisi. Bütçe 27 27.5k çıkarsa daha iyileride var.

İkinci el sistemden kötü ama değil mi?

6800 XT daha iyi bir kart hocam ama ben uğraşamam diyorsanız alınabilir zaten bu fiyata en ucuz AM5 sistemlerden biri.

Uğraşasımda pek yok hocam ya adam tuzlada oturuyor ben sefaköy taraflarındayım bir eksiği kusuru çıkar kartın yol masrafına değmez gibi geliyor. Biraz da amacım kasım ayı indirimi gibi iyi bir indirim gelmesini bekleyip 26K'ya 4060 Ti veya daha iyi bir sistem düşürmeyi bekliyorum şu an hazır sistemlere el değilmiyor aşırı pahalılar.

Uğraşasımda pek yok hocam ya adam tuzlada oturuyor ben sefaköy taraflarındayım bir eksiği kusuru çıkar kartın yol masrafına değmez gibi geliyor. Biraz da amacım kasım ayı indirimi gibi iyi bir indirim gelmesini bekleyip 26K'ya 4060 Ti veya daha iyi bir sistem düşürmeyi bekliyorum şu an hazır sistemlere el değil miyor aşırı pahalılar.

Evet haklısınız cidden pahalılar eğer o bütçede güzel bir AM5 4060 Ti sistem bulabilirsen kap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı