RTX 4060 vs RX 6650 XT

conq_ero

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar her şey açısından soruyorum kaç yıl kullanılır, sorun çıkarır mı vs.

4 serisi oldugu için 4060 alınır 5 yıl rahat götürür orta ayar falan işte. Şimdi profesörler yazar hem de ayına kadar .

Arkadaşlar her şey açısından soruyorum kaç yıl kullanılır, sorun çıkarır mı vs.
4060 Ezer Geçer Fakat Fiyat Farkı var ama senin için sorun olmuyorsa tabii ki 4060

4060 1080p çözünürlükte en az 6 sene götürür DLSS 3 ve FSR 3.5 teknolojisi Ray Tracing falan daha önde gibi.

Dediğin şeyler VRAM 12 GB veya 16 GB olsaydı olbilir bundan 2 3 sene sonra 8 GB VRAM yavaş yavaş tarihin tozlu sayfalarına karışacak.

İkisi arasından 4060 daha iyi. En az 3 yıl götürür sizi.

Dediğin şeyler VRAM 12 GB veya 16 GB olsaydı olbilir bundan 2 3 sene sonra 8 GB VRAM yavaş yavaş tarihin tozlu sayfalarına karışacak.

8 GB VRAM en az 5 sene daha devam edecek en azından gidip 8 GB VRAM'li bir ekran kartına 4 k monitör alacak kafada birisi yoksa 5 sene kullanır rahat ki 6650 XT de zaten 8 GB bir ürün.

8 GB VRAM en az 5 sene daha devam edecek en azından gidip 8 GB VRAM'li bir ekran kartına 4 k monitör alacak kafada birisi yoksa 5 sene kullanır rahat ki 6650 XT de zaten 8 GB bir ürün.

Ben RX 6650 XT için konuşmuyorum 4060 için konuşuyorum 8 gb vram in 5 sene gideceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…