RTX 4060 vs RX 6650 XT

O Kadar'da değil 6 sene Max 3 sene her oyuna DLSS 3 fg gelmeyecek NVIDIA gibi çimri bir firma olunca onun desteği 2 yıla kalmaz biter.

RX 7600 ateşe attılar 270 dolar bir fiyatı var RX 7700 XT 480 dolar sadece 1 model farka bakar mısın yani
Evet arada bariz bir fark var. Bence RX 7600 F/P bir kart ve alınabilir. Kesinlikle RX 7600 XT modeli çıkmalı ve VRAM olarak en az 10 GB olmalı. Fiyat olarak da 350 dolar iyidir diye düşünüyorum. Bu şartlarda Peynir ekmek gibi satış olacaktır. Lakin bir haber okudum, tam emin olmamakla birlikte AMD 7000 serisi için başka kart çıkartmayacak.

O Kadar'da değil 6 sene Max 3 sene her oyuna DLSS 3 fg gelmeyecek NVIDIA gibi çimri bir firma olunca onun desteği 2 yıla kalmaz biter.

RX 7600 ateşe attılar 270 dolar bir fiyatı var RX 7700 XT 480 dolar sadece 1 model farka bakar mısın yani.

NVIDIA fgnin devamını getirecektir fg yi çöpe atmazlar.

NVIDIA fgnin devamını getirecektir fg yi çöpe atmazlar.

Atmazlar ama eski kartlara destek vermezler, tarafsız olmak lazım kendi kartlarına destek karşı rakipten geliyor daha ne olsun

Evet arada bariz bir fark var. Bence RX 7600 F/P bir kart ve alınabilir. Kesinlikle RX 7600 XT modeli çıkmalı ve VRAM olarak en az 10 GB olmalı. Fiyat olarak da 350 dolar iyidir diye düşünüyorum. Bu şartlarda Peynir ekmek gibi satış olacaktır. Lakin bir haber okudum, tam emin olmamakla birlikte AMD 7000 serisi için başka kart çıkartmayacak.
1-2 model daha çıkarıp ileride seriyi kapatacaklarmış çok doğru bir karar Rx 8000 serisi için donanım yenilik lazım çalışsınlar üstünde

Atmazlar ama eski kartlara destek vermezler, tarafsız olmak lazım kendi kartlarına destek karşı rakipten geliyor daha ne olsun.

Eski kartlara destek vermemeleri normal bir şekilde insanları yeni kartlara geçirmeleri lazım.

Eski kartlara destek vermemeleri normal bir şekilde insanları yeni kartlara geçirmeleri lazım.

Evet orada katılıyorum ama 6 sene falan yazmışlar çok yani bu yılda optimizasyonu bozuk oyunlar çıkıyor RTX 4060 2023 senesinde son teknolojik bir kart olmasına rağmen saf güç olarak 1080p ultrada ağlıyor yeni çıkan AAA oyunlarda yazılım ile düzeliyor ama nereye kadar bir yerde durmaları lazım

Evet orada katılıyorum ama 6 sene falan yazmışlar çok yani bu yılda optimizasyonu bozuk oyunlar çıkıyor RTX 4060 2023 senesinde son teknolojik bir kart olmasına rağmen saf güç olarak 1080p ultrada ağlıyor yeni çıkan AAA oyunlarda yazılım ile düzeliyor ama nereye kadar bir yerde durmaları lazım.

6 sene yüksek ya da ultrada götürmez ama orta ayarlarda götürme olasılığı var yazılım konusunda NVIDIA her türlü desteği verecektir. Genel anlamda NVIDIA piyasaya hakim olduğu için oyun firmaları NVIDIA teknolojilerini getireceklerdir.

6 sene yüksek ya da ultrada götürmez ama orta ayarlarda götürme olasılığı var yazılım konusunda NVIDIA her türlü desteği verecektir. Genel anlamda NVIDIA piyasaya hakim olduğu için oyun firmaları NVIDIA teknolojilerini getireceklerdir.

AMD RTX 30 ve 20 serisine destek vererek bir nebze kartları rahatlattı tabii nasıl çalıştığına bağlı belki NVIDIA kartlarda daha kötü çalışır bilinmez ya bugün ya yarın güncelleme gelmesi gerekiyor AMD için.

AMD RTX 30 ve 20 serisine destek vererek bir nebze kartları rahatlattı tabii nasıl çalıştığına bağlı belki NVIDIA kartlarda daha kötü çalışır bilinmez ya bugün ya yarın güncelleme gelmesi gerekiyor AMD için.

FSR3 nasıl olacak bende bekliyorum.

FSR3 nasıl olacak bende bekliyorum.

FSR 3 2 oyuna gelecek sonbaharın başlarında ama ondan önce Hyper-RX teknolojisi gelecek normalde 6 Eylül dediler ama, bakalım nasıl olacak ayrıca FSR 3 + fluid Motion frames + Hyper-RX bunlar birşeltiği zaman neler olacağını düşünemiyorum üstelik Hyper-RX her oyunda çalışacak o yüzden bunu enterge ettikleri zaman beklemeden FPS artışı yaşanacak.

FSR 3 2 oyuna gelecek sonbaharın başlarında ama ondan önce Hyper-RX teknolojisi gelecek normalde 6 Eylül dediler ama, bakalım nasıl olacak ayrıca FSR 3 + fluid Motion frames + Hyper-RX bunlar birşeltiği zaman neler olacağını düşünemiyorum üstelik Hyper-RX her oyunda çalışacak o yüzden bunu enterge ettikleri zaman beklemeden FPS artışı yaşanacak.

Testler bir gelsin hocam nasıl olacak o zaman belli olur.

AMD'nin fg si 7000 serisinde gayet güzel çalışırda öbür kartlarda nasıl olacak yazılımsal olarak nasıl altından kalkacaklar merakla bekliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı