Ayarları yüksek tut tatmin eder. Darboğaz daha düşük kart almana sebep değil.
% Kaçlık darboğaz olur. Çok sorun çıkarır mı?
Ayarları yüksek tut tatmin eder. Darboğaz daha düşük kart almana sebep değil.
Ya bir şey olmaz. Al geç hocam. Seni üzmez merak etme.% Kaçlık darboğaz olur. Çok sorun çıkarır mı?
Kankam bu kart ısınan bir kart değil, en uygununu al geç. Marka modele pek takılma. Hiç biri üzmez yani. Sana uygun olanı seç fiyatı abartmadan.https://www.hepsiburada.com/pny-gef...07QA?magaza=Modtek&url_src=and-product-detail bu kart nasıl peki hocam. Hepsiburada'da 6 ay vade farksız taksit imkanı ve 3 ay ertelemeli ödeme mevcut. O yüzden buradan almayı düşünüyorum.
Yeter kanka. Öyle güç tüketen bir kart değil zaten.Anladım hocam. Son bir sorum olacak. Aerocool KCAS 600W 80Plus Bronze PSU kullanıyorum. PSU yeterli olur mu? Yoksa yeni bir PSU almam gerekiyor mu?
23K'ya 4070 alınmaz.
Çıkabiliyorsan:
Çıkamam diyorsan:
Çıkamam diyorsan 4070 olanı al sıfıra 23 k vermek saçma tertemiz ilan 18k. Param Güvende ile al testleri yap sıfırdan farksız zaten paranı israf etme.
Gerek yok zaten bütçen yetiyor. Zaten kart yeni nesil bir kart. Eski olsa ve bütçen kısıtlı olsa 2.ele yonelirsin.Hocam ikinci el ürün almak istemiyorum. Sıfır gibi olmuyor, belli bir yerden sonra sıkıntı çıkarıyor.
Yukarıda atılan 4070, vade farksız 6 taksit+3 ay erteleme ile satılıyor. Ürün önerirken herkesin nakit, taksitsiz ürün alacağını düşünmek saçma. İkinci el güvenilirliğini bir tarafa bıraktım.23K'ya 4070 alınmaz.
Çıkabiliyorsan:
Çıkamam diyorsan:
Çıkamam diyorsan 4070 olanı al sıfıra 23 k vermek saçma tertemiz ilan 18k. Param Güvende ile al testleri yap sıfırdan farksız zaten paranı israf etme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.