NORTqls
Decipat
Klasik NVIDIA Fanboyu.
Bu düşünceden ne zaman çıkacaksınız ben AMD'yi daha güçlü buluyorum ama bunda 4060 gerçekten daha iyi.
Klasik NVIDIA Fanboyu.
Bu düşünceden ne zaman çıkacaksınız ben AMD'yi daha güçlü buluyorum ama bunda 4060 gerçekten daha iyi.
DLSS çerçeve üretimi ve NVIDIA Reflex'i bir araya getiren DLSS 3 teknolojisi için alınır bir ekran kartı fan boy man boy la alakası yok bu işlerin dostum.
F/P ürünlerinde AMD genelde tercihtir fakat her zaman her model AMD üstün diye bir şey yok ikisi de sağlam mimariye sahip ekran kartları.
Oyunu Ghosting, İnput Lag'larla oynayalım diyorsunuz yani.DLSS çerçeve üretimi ve NVIDIA Reflex'i bir araya getiren DLSS 3 teknolojisi için alınır bir ekran kartı fan boy man boy la alakası yok bu işlerin dostum.
F/P ürünlerinde AMD genelde tercihtir fakat her zaman her model AMD üstün diye bir şey yok ikisi de sağlam mimariye sahip ekran kartları.
Oyunu Ghosting, İnput Lag'larla oynayalım diyorsunuz yani.
Yani?Piksel ayıklamayı seven ve refleksleri kara sinek kadar hızlı olan biri gibi konuştun.
Anlamadım hocam.Bir zahmet anlayıver.
Anlamadım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.