RTX 4060 vs RX 6750 XT

Çok fazla sahtekar var evet haklısın.

RTX 4060 bir laptop kullanıyorum, neden Nvidia düşmanlığı yaymaya çalışayım ki?
FSR 3 donanım bazlı değilken FSR 4 donanım bazlı ve donanım bazlı olduğundan dolayı sadece 9000 serisinde var. Ve ne yalan söyleyeyim harbi iyi yapmışlar FSR 4'ü.
Peki saf kas gücü ve VRAM'den daha çok (DLSS ve FG'ı boşver o iki tarafta da var) ne etkiliyor ki oyun performansını?

Sıcaklık olarak AMD daha iyi, piyasada tek bir kötü AMD model yok bakarsan ancak Nvidia'nun Windforce'undan tut Ventus'a kadar oldukça fazla sorunlu modeli var. Tabii burada suç RTX kartlardaki GPU değil ancak niye o kadar "TDP'ye ve sıcaklığa önem veren" Nvidia böyle modellerin çıkmasına bir şey demiyor sence? Ayrıca zeka > güç derken Nvidia Broadcast vs mi çok iyi yapıyor Nvidia'yı?

Hocam RX 6750 XT Max TDP 220 watt RTX 3070 de 220 watt ben RTX 3070'i tam yükte kullandım kapanma gibi bir durum olmadı.
Dene şansını o halde. Kapanırsa yeni güç kaynağı alırsın.

Bazı kartlar anlık spikelar ile TDP değerinin üstüne çıkabiliyor. AMD kartlarda daha çok oluyor bu.

Dene şansını o halde. Kapanırsa yeni güç kaynağı alırsın.

Bazı kartlar anlık spikelar ile TDP değerinin üstüne çıkabiliyor. AMD kartlarda daha çok oluyor bu.

6750 XT 1080p de kaç yıl götürür Ultra grafiklerde.

Ben 9K'ya 3 ay önce sıfır aldım 4060'ı ama şu an 50 serisi çıktı ve bence artık alınmamalı 4060 çünkü en düşük fiyat 13.500TL o da dandik model. Kullanım açısından rahat bir kart diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…