RTX 4060 vs RX 6750 XT

Hocam Sinerji'den alacağım.

Bak maalesef kendini bilgisayar lordu sanan bazı technopat hocalarımız bana gülücükler atıp dalga geçmişler ama onların bildiği tek şey oyunlardaki FPS ve VRAM 😂😂😂

Hocam PSU işi ne olacak.
Kaç W güç kaynağın?

Bak maalesef kendini bilgisayar lordu sanan bazı technopat hocalarımız bana gülücükler atıp dalga geçmişler ama onların bildiği tek şey oyunlardaki FPS ve VRAM 😂😂😂
Başlığa ben bu kartı yapay zeka işlerinde veya render yapmakta kullanacağım yazmışta ben mi göremiyorum? Oyundaki FPS değerinden daha önemli ne var anlayamadım? 4060 Ti kullanıcısı olarak bu fiyatlarda 4060 alınmasını kesinlikle önermiyorum.

Bunu iyzico ve parolapara ile bedava fiyata alabilirsin. Fazla fazla iş görür. Aldığın fiyata da elindeki güç kaynağını ikinci elden satarsın. Belki daha üstüne.

Bak maalesef kendini bilgisayar lordu sanan bazı Technopat hocalarımız bana gülücükler atıp dalga geçmişler ama onların bildiği tek şey oyunlardaki FPS ve VRAM 😂😂😂

Bak cahil kardeşim adam oyun için alıyor başka neyi önemsememiz lazım? DLSS falan fasa fiso asıl olay MFG'dir ama sen kazıklandığın için milletide aynı tongaya düşürmeye çalışıyorsun bir daha seni böyle saçma bir şey yazmışken görürsem cidden üslübumu bozacağım.

Bak cahil kardeşim adam oyun için alıyor başka neyi önemsememiz lazım? DLSS falan fasa fiso asıl DLSS DLSS 4'tür ama sen kazıklandığın için milletide aynı tongaya düşürmeye çalışıyorsun bir daha seni böyle saçma bir şey yazmışken görürsem cidden üslübumu bozacağım.

Bunu İyzico ve Parolapara ile bedava fiyata alabilirsin. Fazla fazla iş görür. Aldığın fiyata da elindeki güç kaynağını ikinci elden satarsın. Belki daha üstüne.

Tamamdır 6750 XT almaya karar verdim ama şu an param sadece ekran kartına çıkışıyor biraz 500 wattla kullansam sorun çıkar mı kaliteli PSU zatten.

@For Frodo hocam fena saçmalamışsınız gibi duruyor, 6750XT katbekat iyidir 4060'dan.

Tamamdır 6750 XT almaya karar verdim ama şu an param sadece PSU'ya çıkışıyor biraz 500 wattla kullansam sorun çıkar mı kaliteli PSU zatten.
Arkadaşın attığı Enermax'ı alabilirsin cashback ile 600 TL'ye mi ne geliyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı