RTX 4060 vs RX 7600XT vs Intel Arc B580

Sistem özellikleriniz nedir ve XeSS işine yarıyor mu yazılımsal sıkıntıları var dendi Intel için.

XeSS olan oyunlarda evet işe yarıyor sistem özellikleri Ryzen 5700x3D RAM'ler 3600MHz 128 GB toplam 4x32 şeklinde yazılımsal tek sıkıntı en son sürücü Premiere'de sıkıntı çıkarttı ama onu da çözmüşler gibi duruyor o yüzden ben şahsen memnunum açıkçası çoğu uğraşım render video düzenleme ve oyun oynamak oldugundan sorunum yok açıkçası şunu söyleyebilirim her güncelleme ile ortalama 5 6 FPS oynama yapmakta aslinda kart 4060 Ti ile yarışacak potansiyalde o yüzden bir yıl içinde 4060 Ti performansını görürüz gibi duruyor bence.

XeSS olan oyunlarda evet işe yarıyor sistem özellikleri Ryzen 5700x3D RAM'ler 3600MHz 128 GB toplam 4x32 şeklinde yazılımsal tek sıkıntı en son sürücü Premiere'de sıkıntı çıkarttı ama onu da çözmüşler gibi duruyor o yüzden ben şahsen memnunum açıkçası çoğu uğraşım render video düzenleme ve oyun oynamak oldugundan sorunum yok açıkçası şunu söyleyebilirim her güncelleme ile ortalama 5 6 FPS oynama yapmakta aslinda kart 4060 Ti ile yarışacak potansiyalde o yüzden bir yıl içinde 4060 Ti performansını görürüz gibi duruyor bence.
Teşekkürler Hocam

Hocam lafını tekrarlatır gibi olacağım ama render ve video, foto edit sonrasında oyunlarda sorun yaşanır mı 7500F ile şuan b580 tam fiyat performans çünkü almak istiyorum

Hocam lafını tekrarlatır gibi olacağım ama render ve video, fotoğraf edit sonrasında oyunlarda sorun yaşanır mı 7500F ile şu an B580 tam fiyat performans çünkü almak istiyorum.

Alabilirsiniz hocam sorun yaşamazsınız sadece küçük naçizane bir tavsiyedir asla WHQL olmayan sürücüleri yüklemeyin tam stabil olmamış oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı