Ben de onu alıcaktım da bir işim çıktı ertelemek zorunda kaldım, yakın zamanda gelir mi bilemiyorum.Geçen hafta vatana 20k ya 12400F 6700XT sistem gelmişti ben kaçırdım yine onun gibi bir şey gelebilir bekleyin isterseniz.
Ben de onu alıcaktım da bir işim çıktı ertelemek zorunda kaldım, yakın zamanda gelir mi bilemiyorum.Geçen hafta vatana 20k ya 12400F 6700XT sistem gelmişti ben kaçırdım yine onun gibi bir şey gelebilir bekleyin isterseniz.
Uzun süre götürür mü, bir de mesela ileride GTA 6'yı kaldırma ihtimali hangi kartın daha yüksek yoksa ikisinin de ihtimali az mı?
Örnek olarak onu verdim, ileride çıkan oyunları oynatma açısından 4060 daha mı iyi?GTA 6 odaklı alacaksan 4060 DLSS ile rahat oynarsın.
Ben de onu alacaktım da bir işim çıktı ertelemek zorunda kaldım, yakın zamanda gelir mi bilemiyorum.
Yakın zamanda Vatan'da tekrar 21 22 civarına düşer mi sizce, beklemeye değer mi?Ben onunla kafa kafaya olan sistemi 26k ya topladım geçen ay cidden güzel indirimdi.
Örnek olarak onu verdim, ileride çıkan oyunları oynatma açısından 4060 daha mı iyi?
Yakın zamanda Vatan'da tekrar 21 22 civarına düşer mi sizce, beklemeye değer mi?
Aynı sistem olmasa da 6700XT'li bir sistem bütçeme inerse onu alırım, eğer yakın zamanda öyle bir şey olmazsa da yanındaki donanım parçaları hangisinde daha iyiyse onu alırım muhtemelen.6700 saf güç olarak daha iyi FSR 3 var ve VRAM'ı daha fazla 4060'taki 8 GB ileride sorun yaşatabilir.
Benim tavsiyem 6700 ama 4060'taki DLSS özelliği boru değil tercih senin.
Hiç bilemiyorum ama aynı sistemin bir daha indirime gireceğini düşünmüyorum.
Aynı sistem olmasa da 6700XT'li bir sistem bütçeme inerse onu alırım, eğer yakın zamanda öyle bir şey olmazsa da yanındaki donanım parçaları hangisinde daha iyiyse onu alırım muhtemelen.
Uzun süre götürür mü, bir de mesela ileride GTA 6'yı kaldırma ihtimali hangi kartın daha yüksek yoksa ikisinin de ihtimali az mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.