RTX 4060'lı sistem 23 bin TL'ye alınır mı?

insancik

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Vatan'dan bir hazır sistem buldum ve almayı planlıyorum, sistemin linki:

Bu sistemde küçük değişiklikler yaparak şu hale getirdim, sistemi almadan önce bana tavsiyede bulunur musunuz? Veya bu fiyat aralığında (20-24.000 TL) buna benzer veya daha iyi bir sistem bulursanız bana linkini atar mısınız?

Dosya Ekleri

• 1719691831754.png
    1719691831754.png
    126 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Vatan'dan bir hazır sistem buldum ve almayı planlıyorum, sistemin linki:

Bu sistemde küçük değişiklikler yaparak şu hale getirdim, sistemi almadan önce bana tavsiyede bulunur musunuz? Veya bu fiyat aralığında (20-24.000 TL) buna benzer veya daha iyi bir sistem bulursanız bana linkini atar mısınız?

Bence gayet iyi RAM'leri 8 yerine 16 SSD'yi 1 TB yaparsan daha iyi olur bence.

Anakartı B450M 4133MHz destekleyeni seçin ve kasayı MSI MAG D60 600W yapın onun haricinden RAM ve SSD tarafı zevkinize kalmış.

4060'ı 12 GB alsana bütçen yeterse veya zorla bence.

Ram'i 16 yapmazsanız beklediğiniz performansın yarısını ancak alırsınız, alınır fakat dediğim hususu göz önünde bulundurun. Ayrıca alabiliyorsanız 4060'ın 12GB vramli modelinden alın.

Ram'i 16 yapmazsanız beklediğiniz performansın yarısını ancak alırsınız, alınır fakat dediğim hususu göz önünde bulundurun. Ayrıca alabiliyorsanız 4060'ın 12GB vramli modelinden alın.
Aynısını dedim zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı