RTX 4060Ti alınır mı?

RX 6000 kullanıyorum. Sorun çıktığını söylüyorsunuz. Nasıl olabilir? Hiç sorun yok ve RX 5000 ve 500 serisi gibi kartlarda sorunlar mevcut 6000 serisi ile bu sorunlar çok ciddi derecede azaldı.
AMD almazsanız 8GB VRAM'ın kahrını çekersiniz. Ya da Nvidia tarafından daha yüksek bir VRAM'a sahip bir kart alın derim.

Hocam her kartta sorun yaşayanlar vardır. Benim forumda denk geldiğime göre rx6xxx kartlarda düzgün çalıştığını söylüyor.
Bu gün 6750 xt aldım bayramdan sonra elime ulaşır 1 ay sonra herhangi bir sorun olup olmadığını buraya yazacağım hatırlatırsaniz.
Fakat genel olarak yüzde 95 i falan sorun yaşandığını söylüyor sorun yaşayanlar da bazı problemleri çözerek duzletiyor 6**** kartlarinda wattman vs pek görülmüyor esksisi gibi 3070 alacaktım daha uyguna 6750 xt aldım hem 12gm wram hemde performans olarak önde şahsi görüşüm ilerde 8 gb wraamin daha fazla sıkıntı çıkartacağı yönünde bu yüzden amd almanızı tavsiye ederim .

4060 ti 16 GB versiyonu kesinlikle alınır. 8 GB versiyonuna boşuna para verip Nvidia' nın yüzünü güldürmeyin.

O kartı ben de alacağım sanırım çok ilginç duruyor. 4070 serisinin fiyatları tavan yapmış ve yalnızca 12 GB sunuyor. AMD tarafında 7700 XT de 12 GB gelecek.

4060 Ti 16 GB ise, ilginç. 3060 12 GB'ın doğrudan abisi oluyor. Kas gücü sorgulanabilir olsa da DLSS 3.0 ve 16 GB VRAM ikilisi çok büyük bir artı.

O kartı ben de alacağım sanırım çok ilginç duruyor. 4070 serisinin fiyatları tavan yapmış ve yalnızca 12 GB sunuyor. AMD tarafında 7700 XT de 12 GB gelecek.

4060 Ti 16 GB ise, ilginç. 3060 12 GB'ın doğrudan abisi oluyor. Kas gücü sorgulanabilir olsa da DLSS 3.0 ve 16 GB VRAM çok büyük bir artı.
Benim en beğendiğim Nvidia kartı oldu 4070 Ti ile birlikte. Ama neden tek 12 GB 4060 Ti yapmamışlar anlayamadım.

RX 6000 kullanıyorum. Sorun çıktığını söylüyorsunuz. Nasıl olabilir? Hiç sorun yok ve RX 5000 ve 500 serisi gibi kartlarda sorunlar mevcut 6000 serisi ile bu sorunlar çok ciddi derecede azaldı.
AMD almazsanız 8 GB VRAM'ın kahrını çekersiniz. Ya da NVIDIA tarafından daha yüksek bir VRAM'a sahip bir kart alın derim.

Fortnite için 22.8 indir Uncharted için 22.10 driveri indir vs. Artık sıktı NVIDIA tercih edeceğim adamlar bir türlü NVIDIA seviyesine gelemediler artık uğraşmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı