RTX 4060Ti alınır mı?

Fortnite için 22.8 indir Uncharted için 22.10 driveri indir vs. Artık sıktı NVIDIA tercih edeceğim adamlar bir türlü NVIDIA seviyesine gelemediler artık uğraşmak istemiyorum.
Siz bilirsiniz hocam. AMD almak için zaten ikna etmeye çalışmam. Nvidia bir çok konuda zaten daha başarılı. Ancak alacaksanız bence daha yüksek bir VRAM'e sahip bit kart alın.

Maalesef. NVIDIA tercih edeceğim yazıyorum adam inatla bana AMD serisi al sorun kalmadı diyor.
Ah o cümlemi sonuna kadar okusaydınız keşke. Sonra böyle yanlış anlarsınız.

Benim en beğendiğim Nvidia kartı oldu 4070 Ti ile birlikte. Ama neden tek 12 GB 4060 Ti yapmamışlar anlayamadım.

4070 Ti da benim en beğenmediğim kart oldu, 7900 XT karşısında çok ezik kalıyor bu haliyle. 16 GB VRAM'i olmalıydı.

4060 Ti'ı 12 GB yapmamalarının sebebi tabii ki 4060 Ti 8 GB ile birebir aynı kart olacak olması. VRAM eşit oranda yükseltilir stabilite için. 4 GB'lık kartın 8 GB versiyonu, 8'in 16 GB, 6'nın ise 12 GB gibi.

Eğer fark birbirinin katı değilse başka değişiklikler de vardır. En yakın örneğin RTX 3060 8 GB ile 3060 12 GB. Veri yolu birinde 128 diğerinde 192 Bit.

Siz bilirsiniz hocam. AMD almak için zaten ikna etmeye çalışmam. NVIDIA birçok konuda zaten daha başarılı. Ancak alacaksanız bence daha yüksek bir VRAM'e sahip bit kart alın.

Hocam üstüne alınma seni kastedmedim yanlış anlama 2 senedir her NVIDIA ekran kartı öneri forumunda bu tartışma çıkıyor.

Siz bilirsiniz hocam. AMD almak için zaten ikna etmeye çalışmam. Nvidia bir çok konuda zaten daha başarılı. Ancak alacaksanız bence daha yüksek bir VRAM'e sahip bit kart alın.

Bakacağım teşekkür ederim

Hocam üstüne alınma seni kastedmedim yanlış anlama 2 senedir her NVIDIA ekran kartı öneri forumunda bu tartışma çıkıyor.

Bakacağım teşekkür ederim
Nvidia'nın stabil olmasını ve teknolojilerinin AMD'ye göre çok daha iyi olduğunu AMD fanları dahil herkes biliyor. Ancak f/p konusunda da AMD'nin önde olduğunu tüm Nvidia fanboyları bilir. Ben sizin Nvidia almanıza hak veriyorum şahsen. Bu forumda dediğiniz gibi çok saçma tartışmalar çıkıyor.

4070 Ti da benim en beğenmediğim kart oldu, 7900 XT karşısında çok ezik kalıyor bu haliyle. 16 GB VRAM'i olmalıydı.

4060 Ti'ı 12 GB yapmamalarının sebebi tabii ki 4060 Ti 8 GB ile birebir aynı kart olacak olması. VRAM eşit oranda yükseltilir stabilite için. 4 GB'lık kartın 8 GB versiyonu, 8'in 16 GB, 6'nın ise 12 GB gibi.

Eğer fark birbirinin katı değilse başka değişiklikler de vardır. En yakın örneğin RTX 3060 8 GB ile 3060 12 GB. Veri yolu birinde 128 diğerinde 192 Bit.
Yok, demek istediğim 8 ve 16 versiyonları yerine tek bir 4060 Ti 12 GB kullanıcıların sevgilisi olabilirdi. 8 GB versiyon neden yapmışlar anlaşılır gibi değil.

Yok, demek istediğim 8 ve 16 versiyonları yerine tek bir 4060 Ti 12 GB kullanıcıların sevgilisi olabilirdi. 8 GB versiyon neden yapmışlar anlaşılır gibi değil.

Evet doğru. Klasik NVIDIA, hiçbir zaman "işte bu kusursuz" diyeceğin bir model çıkarmaz ya bir şeyleri eksiktir ya da fiyatı fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı