MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Ekran kartı sürücü güncellemesi yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım? 5 dakikadır bekliyorum düzelmedi bilgisayarı yeniden başlatayım mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Ekran kartı sürücü güncellemesi yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım? 5 dakikadır bekliyorum düzelmedi bilgisayarı yeniden başlatayım mi?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.309 Makaleler 3 Çözümler 84 12 Aralık 2024 #2 MaxCaulfield dedi: Ekran kartı sürücü güncellemesi yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım? 5 dakikadır bekliyorum düzelmedi bilgisayarı yeniden başlatayım mi? Genişletmek için tıkla... Başlat. Artı 0 Eksi
MaxCaulfield dedi: Ekran kartı sürücü güncellemesi yaptıktan sonra siyah ekranda kaldı ne yapmalıyım? 5 dakikadır bekliyorum düzelmedi bilgisayarı yeniden başlatayım mi? Genişletmek için tıkla... Başlat.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 Reset at, sorun olursa DDU ile silip güncel sürücüyü manuel yükle. Bu şekilde öneriyorum her zaman. Artı 0 Eksi