RTX 4070 12 GB mı, 4060 Ti 16 GB mı?

GeForce Experience mı? Ne işe yaradığını biliyor musun? Hiç NVIDIA kart kullandı mı?
Boş yorum yapıyorsun NVIDIA tercih edilme sebebi RT, DLSS ve CUDA çekirdeklerinin sağladığı yüksek render performansı.
Tamam hocam sizin dediğiniz olsun :D Ben direk tercih edilme sebebinin bu olduğunu söylemedim zaten, kendiniz element uyduruyorsunuz. "Sadece bu sebepden dolayı bile" şeklinde bir ifade kullandım, tercih meselesi demek istiyorum.
Ayrıca "RTX diye bir teknoloji yok" ne demek ya 🤣 🤣 🤣

Tamam hocam sizin dediğiniz olsun :D ben direk tercih edilme sebebinin bu olduğunu söylemedim zaten, kendiniz element uyduruyorsunuz. "sadece bu sebepden dolayı bile" şeklinde bir ifade kullandım, tercih meselesi demek istiyorum.
Ayrıca "RTX diye bir teknoloji yok" ne demek ya 🤣 🤣 🤣

GeForce Experience kimin ne işine yarıyormuş ta tercih ediliyormuş ki?
RTX diye bir teknoloji mi var?
Sadece NVIDIA'nın DLSS destekli kartlarının başına koyduğu bir ibare...
Senin RTX sandığın şey RT olmalı.

Son düzenleme:
GeForce Experience kimin ne işine yarıyormuş ta tercih ediliyormuşkl ki?
RTX diye bir teknoloji mi var?
Sadece NVIDIA'nın DLSS destekli kartlarının başına koyduğu bir ibare...
Senin RTX sandığın şey RT olmalı.

RTX, RT teknolojisini destekleyen serinin adı işte. Cidden buna mı takıldınız?
Kendim de NVIDIA kart kullanıyorum, o ekran kaydı almayı aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir FPS kaybı olmadan rahatlıkla kayıt alabiliyorum. Ve tekrar söylüyorum, "sadece bu sebepten bile" ifadesini kullandım. NVIDIA sadece bundan dolayı tercih edilir demiyorum.
Kullanan var kullanmayan var "kimin ne işine yarıyormuş" nasıl bir tabir ya 😃
Ayrıca sizdeki bu akıl verme ve aşağı çekme çabası nedir acaba?

RTX, RT teknolojisini destekleyen serinin adı işte. Cidden buna mı takıldınız?
Kendim de NVIDIA kart kullanıyorum, o ekran kaydı almayı aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir FPS kaybı olmadan rahatlıkla kayıt alabiliyorum. Ve tekrar söylüyorum, "sadece bu sebepten bile" ifadesini kullandım. NVIDIA sadece bundan dolayı tercih edilir demiyorum.
Kullanan var kullanmayan var "kimin ne işine yarıyormuş" nasıl bir tabir ya 😃
Ayrıca sizdeki bu akıl verme ve aşağı çekme çabası nedir acaba?

Peki hiç AMD Software kullandın mı?
Sen memnunsun diye AMD de bu özellik yok değil veya AMD'den daha iyi olacak değil.
Sadece bu sebebten bile demen bu yüzden saçma çünkü AMD ekran kaydı alma konusunda NVIDIA'dan daha başarılı.

Aşağı çekme gibi bir çabam yok ama boş yorum yaparsanız ve devam ederseniz bu tavır ile devam ederim bende.

Her NVIDIA konusuna böyle gereksiz insanların gelmesi can sıkıcı. Adam 2 tane kart sunmuş adama gidiyorsun AMD tavsiye ediyorsun. Sana ne daha mı iyi daha mı kötü sen sorulan seçeneklere odaklan. Bıktım usandım bu çocuklardan.

Bir duyar kasmaya çalışan daha.
Mesajları okumadan AMD kart gördüğü gibi "ay bıktım salın artık NVIDIA diyor AMD diyorsun" diyorsunuz.
Bende sizden bıktım.

Arkadaşlar fikir almak için yazdım tartışmanın manası yok. AMD'yi yazılım konusundan dolayı istemiyorum. WattMan hatalarından dolayı ve en son ASUS RX 6750XT kullandım coil whine sorunu oldu. O kart ile bir kere WattMan hatası aldım. NVIDIA ekran kartı almak istiyorum. İki kart arasında kaldım. Gerek ülkenin mevcut ekonomik durumu olsun gerekse seçimden dolayı zamlar gelmeden ekran kartı almak istiyorum. AMD ekran kartı almayı ne kadar düşünmesemde RX 6950XT yazdınız bunu da değerlendireceğim.

Arkadaşlar fikir almak için yazdım tartışmanın manası yok. AMD'yi yazılım konusundan dolayı istemiyorum. WattMan hatalarından dolayı ve en son ASUS RX 6750XT kullandım coil whine sorunu oldu. O kart ile bir kere WattMan hatası aldım. NVIDIA ekran kartı almak istiyorum. İki kart arasında kaldım. Gerek ülkenin mevcut ekonomik durumu olsun gerekse seçimden dolayı zamlar gelmeden ekran kartı almak istiyorum. AMD ekran kartı almayı ne kadar düşünmesemde RX 6950XT yazdınız bunu da değerlendireceğim.

Biz sadece önerimizi yaptık ve düşüncemizi belirttik sizi zorlayan yok size ısrarla AMD al diyende yok istediğinizi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :D
Konuya duyar kasmaya çalışan kişiler geldiği için tartışma çıktı maalesef.

Coil whine AMD'ye özel değil veya AMD de daha fazla da değil NVIDIA da da çıkıyor.

Öncelikle bunu öneririm.
1080p içinse 4070 2K içinse 4060 Ti alabilirsin.
Hocam bence sadece DLSS bile NVidia seçmek için yeterli. Özellikle 4000 serisindeki DLSS 3 ciddi bir fps artışı sağlıyor.

Peki hiç AMD Software kullandın mı?
Sen memnunsun diye AMD de bu özellik yok değil veya AMD'den daha iyi olacak değil.
Sadece bu sebebten bile demen bu yüzden saçma çünkü AMD ekran kaydı alma konusunda NVIDIA'dan daha başarılı.

Aşağı çekme gibi bir çabam yok ama boş yorum yaparsanız ve devam ederseniz bu tavır ile devam ederim bende.

Bir duyar kasmaya çalışan daha.
Mesajları okumadan AMD kart gördüğü gibi "ay bıktım salın artık NVIDIA diyor AMD diyorsun" diyorsunuz.
Bende sizden bıktım.
Yürü be kim tutar seni :D
Hocam bence sadece DLSS bile NVidia seçmek için yeterli. Özellikle 4000 serisindeki DLSS 3 ciddi bir fps artışı sağlıyor.
Vram artışı sağlıyor mu bize vram lazım.
Bence mantıklı olan 6950 XT almaktır, Nvidya olarak 4060 ti 16GB alırdım ben. Türkiyede yaşıyoruz uzun ömürlü kart lazım 4070 uzun ömürlü bir kart değil malesef.

Yürü be kim tutar seni :D

VRAM artışı sağlıyor mu bize VRAM lazım.

Bence mantıklı olan 6950 XT almaktır, NVIDIA olarak 4060 Ti 16 GB alırdım ben. Türkiye'de yaşıyoruz uzun ömürlü kart lazım 4070 uzun ömürlü bir kart değil maalesef.

1080p için 4070'in daha ömrü var aslında.
Elbette 6950XT daha uzun ömürlü olur ama 4070 de tercih edilebilir 1080p için :D

Hocam bence sadece DLSS bile NVIDIA seçmek için yeterli. Özellikle 4000 serisindeki DLSS 3 ciddi bir FPS artışı sağlıyor.

4060 Ti DLSS 3.0 ile FSR'siz 6950XT'ye yetişemiyor, ki daha FSR3.0 çıkacak :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı