Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

@@AdvocateD hocam ıyı aksamlar konuyu tekrar acıyorum V10Pro almayı dusunuyorum. Shıfter alacağım kesın ıstıyorum ama pedallarının plastık olması beni korkutuyor. Deneyımım yok. Hiçbir ıkı defa oynamıstım sadece oda dandık dıreksıyonla. Sızce alınır mı? VD4 düşündüm ama vıtes alsam debriyaj yok cok pahalıya gelıcek 25K'ya shifter +set onerınız var mı? En fazla bılemedın 30 ama kesın degıl oda oyun olarak. Assetto ve Forza oynayacagım.
Logitech DFGT var bende pedalladı plastik herhangi birşey olmadı.

Pxn V10 Pro almak istiyorum Direct Drive bir direksiyon setimin olmasını istiyorum fakat bir soru sormak istiyorum bu beni. İlk direksiyon seti m olacak T300 RS mi yoksa V10 Pro mu alayım?

Alıp kullananlar deneyimlerini yazabilir mi?

Şu anda V10 Pro'nun stokları kalmamış hiçbir yerde en fazla 22 23K ya çıkacak şekilde bir direksiyon seti önerir misiniz dd bir direksiyon setimin olmasını isterim stoklara gelene kadar bekleyip V10 Pro mu alayım yoksa kayışlı ve dişli sistem alıp şimdi mi alayım.

Beyler ben galiba pxn v10 pro alamayacağım stokları 2 ay sonra yenilencekmiş okadar bekleyemem sanırım

Son düzenleme:
Pxn V10 Pro almak istiyorum Direct Drive bir direksiyon setimin olmasını istiyorum fakat bir soru sormak istiyorum bu beni. İlk direksiyon seti m olacak T300 RS mi yoksa V10 Pro mu alayım?

Alıp kullananlar deneyimlerini yazabilir mi?

Şu anda V10 Pro'nun stokları kalmamış hiçbir yerde en fazla 22 23K ya çıkacak şekilde bir direksiyon seti önerir misiniz dd bir direksiyon setimin olmasını isterim stoklara gelene kadar bekleyip V10 Pro mu alayım yoksa kayışlı ve dişli sistem alıp şimdi mi alayım.

Beyler ben galiba pxn v10 pro alamayacağım stokları 2 ay sonra yenilencekmiş okadar bekleyemem sanırım
V10 Pro al gec. Butcen varsa EUAS'dan VD4 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı