RTX 4070 15 bin TL'ye alınır mı?

Asus dual 4070 kartlarda cw durumu nedir arkadaşlar? Denk geleniniz oldu mu?

DLSS 3.0 her oyunda yok. Render yayın gibi şeyler yapacaksan 4070 ancak sırf oyun içinse 6800XT.

Hocam dediğim gibi her zaman olabilecek şeyler bunlar ama bunun yüzünden firmayı kötülemek saçma.

Kardeş milyonlarca kart satan şirketi nasıl kötüleyebilirim? Kötüleme gibi bir şeyde bulunmadım. NVIDIA göründüğü kadar stabil değil, AMD ise göründüğü dengesiz değil. Objektif olmak gerek.

Bizim ülkede pek bir şeyin fiyatının düştüğünü görmedim. Dolar da her gün biraz daha artıyor. Ben bu fiyatları da arayacağımızı da düşünüyorum. Anlık durumda 18 bine 4070 almak mantıklı değil bu arada. İndirimlerde 4070 Ti 20-21'e düşüyor şu an çünkü. 4070 için 15-16 bandı makul. Tekrar stok gelir umarım. Ya da GameGaraj'dan 15 bine INNO3D alınabilir.

4070 kartlarının hiçbirinde ısınma sorunu yok gibi duruyor. Asus dual aldım, 60 derecelerde çalışıyor oyun oynarken

Coil whine sorunu yaşıyor musun?

Sence sana mı dedim o lafımı? Kusura bakma konu karışıklığı olmuş.

Bence de oyun içinse tercihini 6800XT den yana yapmalısın.

DLSS 3.0 her oyunda yok. Render yayın gibi şeyler yapacaksan 4070 ancak sırf oyun içinse 6800XT.

DLSS 3.0 olmayan oyunları da RTX 4070 üflese çalıştırıyor, ihtiyacı yok. Hem ilerideki tüm oyunlara eklenecek geçmişe dönük bakmaya gerek yok. 6800 XT yapay zeka çekirdeği olmadan yalnızca yazılım destekli FSR ile bir yere kadar dayanır.

FSR'ın en fazla yapabileceği şey DLSS 2 performansı olur, onun da sonucu bu videoda belli. Eşit kaynak tüketimine 2 kat FPS çizdiriyor. VRAM mi sıkıntı oldu, iki ayar çeker hem VRAM tüketimini düşürür hem görüntü kalitesinden feragat etmeden daha fazla FPS almaya devam eder.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlarda DLSS 3.0'ı upscale etmiyor sahte kareler yaratıyor gibisinden eleştirenler olmuş ama sanırım yeni Frame Generation olayı ile karıştırıyorlar. DLSS 3.0 ile Frame Generation ayrı özellikler değil mi? DLSS 3.0 açılıp o kapatılabilir yani?

Frame generation kapatıldığında DLSS 2'ye dönüşüyor kabaca. Yine daha güçlü tensör çekirdeklerinin ekmeğini yiyor lakin frame generation burada en kilit ve geleceğe yönelik teknoloji. Bu özelliğin kaynak tüketimini daha da aşağı çekme potansiyeli var güç tüketimini de azalttığı gibi.

Videoda sanki biraz blurlu ve ghosting var gibi bu frame generation'dan dolayı. Daha yeni olduğu için geliştirme istiyor olabilir. Yalnız bu teknolojiler sağolsun artık oyun developerları 10 fps ile çalışacak şekilde atarlar oyunları piyasaya dlss ile artırırsınız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…