Specialagent58
Hectopat
Pardon hocam tamamdır. Ben 25.000 TL ye maks geçmese çok iyi olur düşüğe daha iyi olur sistem almak veya toplamak istiyorum hemen aslında. Deneyip duruyorum ne parçaları koysam diye hemen bugün bile alabilirim ama karar veremiyorum. İşlemci tarafında 4070 in yanına Örn i5 12400F Youtube'deki videolara göre örn Amd 5600x işlemciye göre 10 15 Fps farkettiği durumlar oluyor oyun sırasında, Inteller daha çok FPS veriyor galiba, bende hem fiyat uygun olsun hem daha çok performans almak istiyorum. Bu kartın yanına bana işlemci ve anakart önerir misin Amd mi alayım Intel mi, ve önereceğine göre bir kasa da önerir misin kasamın soğutması iyi falan demişsin, bana bi yardımcı olursan çok sevinirim..Hocam ben God Of War'da eski kartımdan bahsediyordum. Tekrar bir oku istersen. Eski kartım 6600 Xt'yi. GoW'u onunla oynadım ben 4070 ile değil.
@nobody11 Aynen dün Itopya da 17000 TL idi gittim almadım bugün 19.000 TL hiçbi sitede de daha uyguna yok şuan. İlla Inno 3d illa olucak galiba, nerden aldın Inno 3d yi atarsan bende alıyım.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Inno3D RTX4070 Twin x2 12GB 192Bit GDDR6X DLSS 3 - Game Garaj
Nvidia RTX4000 serisi ekran kartları şimdi GameGarajda ! Inno3D RTX4070 Twin x2 12GB 192Bit GDDR6X ekran kartına sizde en erken sahip olun !
www.gamegaraj.com
Şu üç modelden CHILL olana iyi diyorlar sence 2500 TL farka değer mi? @nobody11
Son düzenleme: