RTX 4070 ekran kartına overclock yapılmalı mı?

veriyolu

Kilopat
Daha fazla  
Zotac Gaming GeForce RTX 4070 Twin Edge OC Edition ekran kartım var. Stock hızda çalışıyor sizce overclock yapmalı mıyım yoksa olduğu gibi mi kullanmalıyım? Belki aranızda bu markanın ekran kartına sahip olanlar vardır😁

Son düzenleyen: Moderatör:
CTRL + ALT + Z yaptıktan sonra performans sekmesinde otomatik ince ayar var. Biraz uzun sürebiliyor ama benim hoşuma gitti. Onu deneyebilirsin.

Screenshot_6.jpg

Düşük performans aldığınız bir oyun veya başka bir şey mi var ki OC yapmak istiyorsunuz?

Düşük performans aldığınız bir oyun veya başka bir şey mi var ki OC yapmak istiyorsunuz?
Hayır henüz hiç bir oyunda denemedim sadece rami ve işlemciyi bios ayarlarından maksa aldım. Ama ekran karıtnın malum sogutucusu stok geldiği için sormak istedim. 2 fanlı bendeki versiyonu :I

Hayır henüz hiç bir oyunda denemedim sadece rami ve işlemciyi bios ayarlarından maksa aldım. Ama ekran karıtnın malum sogutucusu stok geldiği için sormak istedim. 2 fanlı bendeki versiyonu :I
Test ettikten sonra karar vermeniz daha sağlıklı olur.

Hocam işlemciyi maksimuma almak dediğiniz şey işlemciye OC mu yaptınız? Bilinçsizce yapılan OC çok tehlikelidir hocam işlemci sıcaklığını OC yapmadan test ettiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı