RTX 4070 ekran kartını RTX 5060 Ti 16 GB ile takas yapmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan dendk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 101

dendk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ekran kartıma 4070'ime takas teklifi geldi kafa kafaya benimkinin garantisi var 5060 Ti 16 GB takas yapmak istiyor arkadaş 4070 kartım ile mantıklı mı ne diyorsunuz? Ben Frame Generation 4X açmayacağım alsam bile o kartı. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birbirine çok yakın güçte iki ekran kartı. Değiştirmek istemenizdeki sebep nedir?

Birbirine çok yakın güçte iki ekran kartı. Değiştirmek istemenizdeki sebep nedir?

Hocam farklı forumlara da konu açtım oradaki arkadaşlar daha güzel yanıt verdi, gereksiz dediler. Güncel olması ufak cazip geliyordu ama, mantıklı değilmiş MFG artısı var sadece. MFG kullanmayacağım çok gecikme yaratıyor 4xi. O yüzden 4070'de kalmak mantıklı iyi ki konu açtım yoksa düşünüyordum. Gene de değerli vaktinizi ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar selam, ekran kartıma 4070'ime takas teklifi geldi kafa kafaya benimkinin garantisi var 5060 Ti 16 GB takas yapmak istiyor arkadaş 4070 kartım ile mantıklı mı ne diyorsunuz? Ben Frame Generation 4X açmayacağım alsam bile o kartı. Ne düşünüyorsunuz?

2K da pek fark olmaz. 4070 önde hala. MFG falan gerekli değil fg neyse işe yarıyor da MFG abartı geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı