RTX 4070 GTA 6 kaldırır mı?

Drozvenn

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4070 - R5 7600X kombinasyonlu bir sistemim var. Fragman geldi heyecan başladı. Sizce bu ekran kartı GTA 6 kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyun guncel konsollara çıkacak PS5 güncel bir konsol ve GPU'su 2080 ayarında
Yani RTX 3060 ve üstünü oynatır

Şimdiden böyle şeyleri düşünmeyin. Oyunun bilgisayara çıkmasına belki 3 yıl var. 3 yılda hayatta kalabileceğimiz bile belli değil.

Şimdiden böyle şeyleri düşünmeyin. Oyunun bilgisayara çıkmasına belki 3 yıl var. 3 yılda hayatta kalabileceğimiz bile belli değil.
Orası öyle zaten de çekirdek olayını anlamadım. Bilgim olmadığı için sana sordum.

Orası öyle zaten de çekirdek olayını anlamadım. Bilgim olmadığı için sana sordum.
İşlemci çalışırken çekirdeklerini kullanıyor. Bunu oyuna bakarken işlemcinin yüzdelik kullanımı olarak görüyorsun. Cyberpunk gibi, GTA gibi büyük açık dünya oyunlarında işlemci zorlanıyor. Haritadaki insanları, arabaları, hareketli şeyleri işlemekte zorlanıyor yani. Bu yüzden çekirdek sayısı ne kadar fazlaysa o kadar rahat ettiriyor. Yetmezse işlemcinin %100 kullanımını görüyorsun ve donma, takılma gibi şeyler başlar o zaman.

RTX 4070 de kaldıramayacaksa Zaten kullanıcıların yüzde 60'ı elendi demek bu. Rockstar kimden ne kazanacak?

Normalde kaç olmalı ve benim üstte attığımda kaç tane var?

Gayet kaldırır, hem DLSS'de illa olacaktır.

DLSS ve Fg'de olacağı için yüksek ihtimal çok çok rahat kaldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…