RTX 4070 GTA 6 oynatır mı?

Dalga geçtiğimi anlamadığınız için şaşkınım.

Fark ettim düzelttim benim hatam. Evet ciddi olursak 1080P'de belki GTX 1060 ucundan 30 FPS'i yakalar en düşük ayarlarda. Yani o kadar da gücü vardır kartın diye düşünüyorum.

Fark ettim düzelttim benim hatam. Evet ciddi olursak 1080P'de belki GTX 1060 ucundan 30 FPS'i yakalar en düşük ayarlarda. Yani o kadar da gücü vardır kartın diye düşünüyorum.

Ben altta düşüncemi belirttim gene yazayım GTA 6 bence 3060 veya 6600 ile 1080p medium 60 FPS highda DLSS veya FSR ile 1080p high 60 FPS verir diye düşünüyorum ama daha ne zaman çıkacağı belli olmayan oyun için tahmin yapmak zor.

4070 dâhâ yeni kart, kısa süre içerisinde oyun motorları ve grafikler çağ atlamazsa paşalar gibi oynatır.

Baktın 4070 performansını beğenmiyorsun gidersin artık 5070 mi yoksa 6070 mi alırsın sana kalmış.

Ben altta düşüncemi belirttim gene yazayım GTA 6 bence 3060 veya 6600 ile 1080p medium 60 FPS highda DLSS veya FSR ile 1080p high 60 FPS verir diye düşünüyorum ama daha ne zaman çıkacağı belli olmayan oyun için tahmin yapmak zor.

2024 deniyor ama benim düşüncem eğer NVIDIA şov yapmak istiyorsa onu 2025 & RTX 5000 serisinin çıkışına denk getirtir.

Tabii o zaman da çok fazla ekran kartını piyasadan sildirir. Şu anda sistem gereksinimi açıklanan oyunlarda bile DLSS/FSR dahil edilerek söyleniyor. Bunun daha Ray Tracing'i var, Frame Generation'ı var.

5000 serisi kulağa çok güçlü olacakmis gibi gelmiyor mu?
Yüksek çözünürlük ayarlarında artık teknoloji konuşuyor, kart güçlü olsa bile yine de uçuk görüntüleme teknolojileri kullanıyorsun.
RT - DLSS 2.0 konuşuyorduk geçen sene, bu sene DLSS 3.0 konuşuyoruz, bu teknolojinin devamı me olur muamma.

2024 deniyor ama benim düşüncem eğer NVIDIA şov yapmak istiyorsa onu 2025 & RTX 5000 serisinin çıkışına denk getirtir.

Tabii o zaman da çok fazla ekran kartını piyasadan sildirir. Şu anda sistem gereksinimi açıklanan oyunlarda bile DLSS/FSR dahil edilerek söyleniyor. Bunun daha Ray Tracing'i var, frame Generation'ı var.

Yani bence bu tarz konular saçma daha çıkış tarihi traileri dahi olmayan oyuna üstelik devasa bir oyuna şu sistem açar mı bu açar mı demek gereksiz geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı