Konuyu ben acmadim?Böyle bir konu açıyorsanız, dalga geçen sizsiniz bence.
Bu tarz yanıtlar gelmesi normal.
Konuyu ben acmadim?Böyle bir konu açıyorsanız, dalga geçen sizsiniz bence.
Bu tarz yanıtlar gelmesi normal.
GTX 1050 bugün bile bir şeye yetmiyor, fosil kart. GTA VI'yı artık San Andreas grafiklerinde oynatır 640P'de.
Dalga geçtiğimi anlamadığınız için şaşkınım.
Fark ettim düzelttim benim hatam. Evet ciddi olursak 1080P'de belki GTX 1060 ucundan 30 FPS'i yakalar en düşük ayarlarda. Yani o kadar da gücü vardır kartın diye düşünüyorum.
Hocam pardon.Konuyu ben acmadim?
5000 serisi kulağa çok güçlü olacakmis gibi gelmiyor mu?4070 dâhâ yeni kart, kısa süre içerisinde oyun motorları ve grafikler çağ atlamazsa paşalar gibi oynatır.
Baktın 4070 performansını beğenmiyorsun gidersin artık 5070 mi yoksa 6070 mi alırsın sana kalmış.
Ben altta düşüncemi belirttim gene yazayım GTA 6 bence 3060 veya 6600 ile 1080p medium 60 FPS highda DLSS veya FSR ile 1080p high 60 FPS verir diye düşünüyorum ama daha ne zaman çıkacağı belli olmayan oyun için tahmin yapmak zor.
Yüksek çözünürlük ayarlarında artık teknoloji konuşuyor, kart güçlü olsa bile yine de uçuk görüntüleme teknolojileri kullanıyorsun.5000 serisi kulağa çok güçlü olacakmis gibi gelmiyor mu?
2024 deniyor ama benim düşüncem eğer NVIDIA şov yapmak istiyorsa onu 2025 & RTX 5000 serisinin çıkışına denk getirtir.
Tabii o zaman da çok fazla ekran kartını piyasadan sildirir. Şu anda sistem gereksinimi açıklanan oyunlarda bile DLSS/FSR dahil edilerek söyleniyor. Bunun daha Ray Tracing'i var, frame Generation'ı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.