RTX 4070 için PSU önerisi

FSP modüler olmasıyla bir tık önde bence. Ben daha ucuz olsun diye moduler olmayan PSU aldım ama toplarken anladım önemini. Kasanın kapağını takana kadar göbeğim düştü.
Bütçe kısıtlı ise 650w gayet fazlasıyla yeter.
Bu güç kaynağı watt fantezisi nereden geliyor anlamıyorum. Bahsettiğiniz kombinasyon için 600W yeterli hocam. Fazlası için harcadığınız parayı çöpe atıyorsunuz. İleriye dönük almak da mantıksız bence ne kadar ileri döneceksin ki aldığın kart 4070 zaten 5000 serisini beklesen minimum 2-3 yıl 2-3 yıla ne teknolojiler değişecek yine yenisini almak isteyeceksin. Fazla paranla yatırım yap 3 yıla zaten PC toplatır :) tavsiyem sağlam bir 650W PSU alman. Artan parayı da değerlendirecek bir şey mutlaka bulursun.
katılıyorum size hocam. 4070'e 1200 Watt öneren var 🤣

Şu gayet kaliteli ve iş görür (bütçe kısıtlıysa) yoksa 750W da olabilir.

Bütçe kısıtlı ise 650w gayet fazlasıyla yeter.
Yeterli tabii ki ama bunları sorduğuna göre bütçesi yetiyor muhtemelen.

Düşük bütçede PK750D'de iş görür.

Önerilen ve bilinen PSU alınabilir evet. Benim attığım daha sessiz, malzeme kalitesi daha iyi attım hocam. Yoksa bu attığınız tam bir f/p.

Önerilen ve bilinen PSU alınabilir evet. Benim attığım daha sessiz, malzeme kalitesi daha iyi attım hocam. Yoksa bu attığınız tam bir f/p.
Hocam attığınızı eledim çünkü uzatma kablosuyla uğraşmak istemiyorum büyük ihtimal kısa kalacak. Ya G Pro ya da PK750D düşünüyorum.

Hydro G Pro. G800 daha alt seviye bir model.
Peki PK750D ürününü önerir misiniz hocam malzeme kalitesi olarak vs?

Öneririm alınır. Hydro G PRO daha üst seviye bir ürün her anlamda ama bütçe meselesi.

Herhangi bir kesintide yüksek voltajda vs. bir sıkıntı çıkmayacaksa ve parça kalitesi iyide alınır o zaman hocam herhalde? Biraz sıktım sizi ama emin olmak için soruyorum kusuruma bakmayın hocam.

Herhangi bir kesintide yüksek voltajda vs. bir sıkıntı çıkmayacaksa ve parça kalitesi iyide alınır o zaman hocam herhalde? Biraz sıktım sizi ama emin olmak için soruyorum kusuruma bakmayın hocam.

Ne demek, demeyin öyle... Çıkarmaz, zaten şans işi biraz en kaliteli modellerin bile elinizde kalma ihtimali çok düşük de olsa var. Elektronik ürün bunlar, içinde sayamayacağımız kadar sayıda devre elemanı var.

Ne demek, demeyin öyle... Çıkarmaz, zaten şans işi biraz en kaliteli modellerin bile elinizde kalma ihtimali çok düşük de olsa var. Elektronik ürün bunlar, içinde sayamayacağımız kadar sayıda devre elemanı var.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Diğer hocalarıma da teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar konuyu görünce yeni konu açmak istemedim, Newegg'den ASUS Dual 4070 OC ve Ryzen 5 5600X sipariş verdim. PSU alacak bütçem kalmadı, bu ürünleri sadece 1 ay boyunca FSP Hydro 600W Bronze ile kullansam bir sorun yaşar mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı