RTX 4070 ile 100 FPS veren oyun artı 15 FPS ancak verebiliyor.

dr.burakayik

Hectopat
Hocalarım merhaba. Son zamanlarda oynadığım her oyunda bu senaryo oluyor. Normalde +100 FPS aldığım oyunlarda 15 FPS alıyorum. Ekran kartı %100 kullanılıyor gibi görünüyor. Ayarları düşük ya da Ultra yapmam hiçbir şeyi değiştirmiyor. Ekran kartım RTX4070. Bunun sebebi nedir?
IMG_8559.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun NVIDIA ekran kartı ile çalışıp çalışmadığını kontrol ettiniz mi? İşlemcinin grafik işlemcisi ile çalışıyor olabilir.
Bilgisayarınızın kontrol panelinden tercih edilen ekran kartını NVIDIA seçip deneyin.

Sence RTX 4070, %100 kullanımda 32 derecede 405MHz'de mi çalışır? 😄 Değerlere bakarken orada bir anormallik olduğunu sezmen lazımdı ama boş ver söyledik artık.🤪 Oyun iGPU ile çalışıyor olabilir, önce onu kontrol et.

Son düzenleme:
Oyunun NVIDIA ekran kartı ile çalışıp çalışmadığını kontrol ettiniz mi? İşlemcinin grafik işlemcisi ile çalışıyor olabilir.
Bilgisayarınızın kontrol panelinden tercih edilen ekran kartını NVIDIA seçip deneyin.
Oyun Nvidia ile çalışıyor hocam. %100 olarak kullanılan Nvidia ekran kartı. Onun farkındayım hocam zaten. Ben çözümü merak ediyorum :D

Oyun Nvidia ile çalışıyor hocam. %100 olarak kullanılan Nvidia ekran kartı. Onun farkındayım hocam zaten. Ben çözümü merak ediyorum :D
Nvidia ekran kartı %100 kullanılmasına rağmen düşük mhz de çalışıyor. Sorun da bu zaten

Oyun NVIDIA ile çalışıyor hocam. %100 olarak kullanılan NVIDIA ekran kartı. Onun farkındayım hocam zaten. Ben çözümü merak ediyorum :D

NVIDIA ekran kartı %100 kullanılmasına rağmen düşük MHz de çalışıyor. Sorun da bu zaten.

NVIDIA sürücülerini tekrar kurun temiz kurulum yapın. Öyle deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı