RTX 4070 laptoptan çıkıp RTX 5070 Ti laptopa geçmeli miyim?

• Konuyu başlatan AvriL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 113
Şu anki FPS'lerden memnun değil misiniz?

Ne yaptın hocam bizim emektar giriş ekranında kalacak o zaman 🙂.

Laptopu alalı 7 ay olalı şu ana kadar oynadığım oyunları güncel oyunlar dahil 2K da güzel bir FPS ile oynayabildim DLSS ve fg fark yaratıyor gerçekten. Gelecekte bu performansı devam ettirir mi emin değilim 8 GB VRAM'den dolayi endişeliyim açıkçası. Keşke biraz daha bekleseydim 5070 Ti alsaydim diyorum.

Laptopu alalı 7 ay olalı şu ana kadar oynadığım oyunları güncel oyunlar dahil 2K da güzel bir FPS ile oynayabildim DLSS ve fg fark yaratıyor gerçekten. Gelecekte bu performansı devam ettirir mi emin değilim 8 GB VRAM'den dolayi endişeliyim açıkçası. Keşke biraz daha bekleseydim 5070 Ti alsaydim diyorum.
Satsan kaça satarsın bana ?

Ne guzelmis vallaha hocam. Benim laptopun garibanligindan(RTX 3050 :d) her laptopu oyle saniyorum.

Hocam GTA 5 de DLSS ve fg yok yalniz. Bu ikisi büyük FPS artışı sağlıyor.

Hocam cok aşırı bilgili degilimde laptop yani gercek 5070 Ti degil ya. Ki gercek 5070 Ti GTA 5'i bile Ultra grapichde 1440 p de 120 FPS falan aciyor RT acikken. Hem oyun yukselecek hem 2K hem de iyi mi FPS verecek? Sanmam.

Hocam cok aşırı bilgili degilimde laptop yani gercek 5070 Ti degil ya. Ki gercek 5070 Ti GTA 5'i bile Ultra grapichde 1440 p de 120 FPS falan aciyor RT acikken. Hem oyun yukselecek hem 2K hem de iyi mi FPS verecek? Sanmam.

Ne yaptınız hocam öldürdünüz. Mobil 3070(105W) 4K yüksek RT 45/60 FPS. Daha ne olsun. GTA optimizasyonu çok iyi olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Enhanced'le birlikte eklenmedimi hocam benmi yanlisim?

Ne yaptınız hocam öldürdünüz. Mobil 3070(105W) 4K yüksek RT 45/60 FPS. Daha ne olsun. GTA optimizasyonu çok iyi olacaktır.https://youtu.be/Yqa2dPDK9FY?si=Awsa0rrHfidLkBjD

Anladim gibi hocam ben laptoplari hafife almisim :d...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı