RTX 4070 metro serisinde düşük FPS

Ataberkk

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2020
Mesajlar
100
Merhaba, Metro serisine başladım ekran kartım RTX 4070 ama tuhaf olan şu ki 2K oynamıyorum. Hele Metro 2033 Redux'ya da last light 2K da 50 FPS doğal değil bence. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemcim R7 5800x3D.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düşük.
2k için işlemci ve ekran kartı uyumu gayet iyi.
Ekran kartı güncellemesi veya bazı programlarla gücü kısıtlamış olabilirsiniz ( sessiz mod, performans modu gibi) pil ayarlarından onu kontrol edebilirsiniz.
 
Merhaba, metro serisine başladım ekran kartım RTX 4070 ama tuhaf olan şu ki 2K oynamıyorum. Hele Metro 2033 Redux'ya da last light 2K da 50 FPS doğal değil bence. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemcim R7 5800x3D.

Darboğaz yapmıyor, driverları güncelleyin. Oyun dosyalarını tamir edin. Ekran kartını sınırlandırmadığınıza emin olun. Ayrıca oyun optimize olmayabilir ancak optimize mi değil mi onu bilmiyorum.
 
Ekran kartım %100 de çalışıyor işlemcim de %30'larda sürücüleri güncel sıcaklıkları da GPU 60 CPU 58-61 o zaman oyunla ilgili diye düşünüyorum oyun eski oldu için yeni sistemlerde düzgün çalışmıyor olabilir mi?

Metro Exodus da daha iyi belli olur orada da 2K oynayamıyorsam DLSS gererek olmadan sıkıntı var demektir bence.
 
SSAA'yı açtınız mı? Açtıysanız kaç X açtınız? Supersampling FPS katili bir ayar çünkü. Yeni sistemlerde sorunlu olmak gibi bir durum söz konusu değil. 2 ay kadar önce seriyi baştan bitirdim. Aynı işlemciyi kullanıyorum sizinle. Ekran kartı da 6900 XT. Eski seriler değil anlayacağınız.
 
Ssaa'yı açtınız mı? Açtıysanız kaç X açtınız? Supersampling FPS katili bir ayar çünkü. Yeni sistemlerde sorunlu olmak gibi bir durum söz konusu değil. 2 ay kadar önce seriyi baştan bitirdim. Aynı işlemciyi kullanıyorum sizinle. Ekran kartı da 6900 XT. Eski seriler değil anlayacağınız.

4X de kullanıyorum.
 
Oyunu şu an 2K'den yüksemi oynuyorum anlamına geliyor bu

Evet hocam. 4K'dan bile yüksek oynuyorsunuz anlamına geliyor hatta.
2X yapmanızı tavsiye ederim. FPS'den memnun kalmazsanız da kapatmanızı öneririm. Diğer ayarları sona vurunca hala iyi görünen bir oyun zaten.
 

Geri
Yukarı