RTX 4070 mi RTX 3080 Ti mi?

• Konuyu başlatan yagz333
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 162
Nasıl önerilmiyor? 60 1080p içim 70 2k için her nesilde. 3080 4k'ya yönelik olsa da şu an 2k mı açıyor 4k mı bilmiyorum.
4070 12GB vrame sahip ondan dolayı. 3080 zaten 10GB 2K zor açıyor ti belki. Daha yeni nesil e 16GB kartlara yönelmekte fayda var.

2K'yı native açmayacak ki. Oyunlar için 5070'te 12 GB VRAM de yetiyor çünkü kullanım optimize ediliyor 8 kötü de olsa.
Ben geleceği açısından söyledim kartın geleceği yok 70 serisi kartlar hep böyle.

Nasıl önerilmiyor? 60 1080p içim 70 2K için her nesilde. 3080 4K'ya yönelik olsa da şu an 2K mı açıyor 4K mı bilmiyorum.

Bildiğim kadaryla mantık o şekilde işlemiyor VRAM'inde rolu var 2K için 12 GB 4K için 16 GB ya da üstü numaralara değil de VRAM'e bakmak lazım.

Ben geleceği açısından söyledim kartın geleceği yok 70 serisi kartlar hep böyle.

Doğru olabilir 70 kartlar da güçlü ama çok bilemedim.

Bildiğim kadaryla mantık o şekilde işlemiyor VRAM'inde rolu var 2K için 12 GB 4K için 16 GB ya da üstü numaralara değil de VRAM'e bakmak lazım.

VRAM'in rolü var evet ama kas gücünün de etkisi var 5060 Ti ile 2K açmak bugün belki olsa da ileride çok zor olur.

Doğru olabilir 70 kartlar da güçlü ama çok bilemedim.

VRAM'in rolü var evet ama kas gücünün de etkisi var 5060 Ti ile 2K açmak bugün belki olsa da ileride çok zor olur.

Geleceği önemsiyorsan yeni nesil alacaksın eğer zamanı gelince satacaksan nesli önemli olmayan şu anda yetecek ucuz bir şey toplayacaksın ben olsam şu an yetecek ucuz bir sistem toplayıp zamanı gelince yollayıp komple yenisini dizerdim o yüzden nesli değil de performansı önemsiyorum.

Geleceği önemsiyorsan yeni nesil alacaksın eğer zamanı gelince satacaksan nesli önemli olmayan şu anda yetecek ucuz bir şey toplayacaksın ben olsam şu an yetecek ucuz bir sistem toplayıp zamanı gelince yollayıp komple yenisini dizerdim o yüzden nesli değil de performansı önemsiyorum.
Öyleyse 3080 evet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı