RTX 4070 PC toplama önerisi

Bütçe
70.000
Kardeşim bu ne? Kasa çöp, SSD çöp, işlemci gereksiz, PSU fahiş, anakart fahiş, sıvı soğutma gereksiz. Aşırı derecede dengesiz ve saçma sapan bir sistem. Bilmediğiniz konularda araştırma yapmadan öneride bulunmayın. Ayrıca aynı fiyata TUF varken Ventus önerilmez.
İsterseniz 4070 Ti Super bekleyin. Beklemezseniz aşağıdakinin SSD'sini KC3000 yapın ve alın.

İtopya dediğin elemanlar, Vatan'ın sanal şubesi gibi. Ayrıca burada İtopya'dan bir şey satın alma gafletinde bulunan çoğu kişi, sorun yaşadı fahiş fiyatlardan ayrı olarak da.

Ben 5 kere aldım hiç sorun yaşamadım. Her zaman sorun yaşanacak diye bir şey yok. Fiyatlar herhangi bir yerde fahiş olabilir ya da çok ucuz olabilir? Araştırmak gerekiyor.

Ben 5 kere aldım hiç sorun yaşamadım. Her zaman sorun yaşanacak diye bir şey yok. Fiyatlar herhangi bir yerde fahiş olabilir ya da çok ucuz olabilir? Araştırmak gerekiyor.
Direkt sistem önereceksin o zaman. Hadi diyelim ki uygun sistemler var, adam gidip fahiş olanı da alabilir çünkü sen site ismi verdin direkt ve yanılttın o arkadaşı. GamingGenTR'yi de versen yine aynı olay.

Konu samanyolu dramasına dönmüş atılan sistemlerin çoğuda vasat. Konu sahibi bütçesini tam kullanmakta istemiyor zaten şöyle bir şey yapılabilir: Super 7000 - Game Garaj

ASUS Prime B650M-K
GSkill 32 GB 6000mhz CL32
Kingston KC3000 SSD

Özelleştirmeleriyle alınabilir.
CARNAGE alsın bunun yerine. Daha ucuza geliyor.

Bal gibi de eder. 2x8 bellek var seninkinde. Direkt 1x16 alıp, ileride 1 adet daha 16 takabilir. Özelleştirdiğinde de fahiş fiyata çıkıyor.
Ben önerdiğim özelleştirmelerle alınmasını öneriyorum zaten sistemin kendi haliyle değil. Gen 4 SSD, B650 çipsetli anakart ve daha iyi bellekler, kasa ve PSU, 7500F için soğutucusu da var zaten. 43.500 lira sistem için fena değil daha iyi alternatif olduğunu düşünmüyorum belki 4070 Ti sistemlere bakılabilir gaming.gen'den ancak yine de yan bileşenlerin kalitesi ortada olur.

Ben önerdiğim özelleştirmelerle alınmasını öneriyorum zaten sistemin kendi haliyle değil. Gen 4 SSD, B650 çipsetli anakart ve daha iyi bellekler, kasa ve PSU, 7500F için soğutucusu da var zaten. 43.500 lira sistem için fena değil daha iyi alternatif olduğunu düşünmüyorum belki 4070 Ti sistemlere bakılabilir gaming.gen'den ancak yine de yan bileşenlerin kalitesi ortada olur.
Anakartın önemi yok sıradan, 7500F kullanan kullanıcı için. RAM'leri özelleştirmek de pahalıya patlıyor. CARNAGE + KC3000 + Assassin King alıp, ileride güncellemesi daha mantıklı.

Super 7000 sistemi böyle alırsa iyi olur. Özelleştirmeler ve kalite olarak super 7000 carnageden daha karlı oluyor.
Screenshot_20240121_082103_Samsung Internet.jpg

Super 7000 sistemi böyle alırsa iyi olur. Özelleştirmeler ve kalite olarak super 7000 carnageden daha karlı oluyor.Eki Görüntüle 2092624
Fahiş fiyata özelleştiriyorsun ama kardeşim. Zaten bu genel olarak böyledir. GameGaraj'a özel bir durum yok. GamingGen'den özelleştirsen de aynı durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı