Çözüldü RTX 4070 R5 7500F GoW'da mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metehan388

Centipat
Daha fazla  
4070 Ryzen 5 7500F sistemim var 1 ay önce mavi ekran aldım 2 kez ayarları düşüğe cekince almadım bu sorunu ama daha yüksek kalitede oynamak istiyorum neydedir sorun?

Çözüm
Kayda değer bir şey göremedim.

Bluetooth aygıtına yönelik uyarılar fazla sadece.
Bir de NVIDIA ekran kartı sürücü bileşeninin eksik veya bozuk olabileceğini söylemiş rapor. (nvlddmkm.sys)

Muhtemelen oyunla alakalı bir sorun oluştu. Ekran kartınız ve işlemciniz darboğaz yapmayacak bir kombinasyon.
Sistemi biraz daha takip edin.
Eğer .evtx uzantılı olay görüntüleyicisi raporunu almayı başardıysanız Drive veya OneDrive gibi bulut platformlar üzerinden papaylaşabilirsiniz.

Hocam o Drive işini nasıl halledeceğim vallahi cahilim kusura bakma.

Eğer .evtx uzantılı olay görüntüleyicisi raporunu almayı başardıysanız Drive veya OneDrive gibi bulut platformlar üzerinden paylaşabilirsiniz.

O Drive işi nasıl olacak hocam bilmiyorum pek kusura bakma.

Eğer .evtx uzantılı Olay Görüntüleyicisi raporunu almayı başardıysanız Drive veya OneDrive gibi bulut platformlar üzerinden paylaşabilirsiniz.

Birisi baksın lütfen OneDrive o tarzı bir şey yok nasıl atacagım dosyayı

Son düzenleme:

Bu rehberi kullanarak dosyanızı erişime açık hale getiriniz. Dosyanızı indiremiyorum, erişime açmanız gerek.

Kayda değer bir şey göremedim.

Bluetooth aygıtına yönelik uyarılar fazla sadece.
Bir de NVIDIA ekran kartı sürücü bileşeninin eksik veya bozuk olabileceğini söylemiş rapor. (nvlddmkm.sys)

Muhtemelen oyunla alakalı bir sorun oluştu. Ekran kartınız ve işlemciniz darboğaz yapmayacak bir kombinasyon.
Sistemi biraz daha takip edin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı