RTX 4070 R5 7500F sistem yayın yapmak için iyi mi?

Yahu ben bilmiyor muyum NVIDIA yayın konusunda daha iyi? Sen de biliyorsun normalde konu sahibi isteye isteye 45k vermiyor. İstiyor ki mükemmel olsun ben ona uygun fiyatlı F/P bir sistem attım sadece?
Öncelikle nerden bilebilirim yani sizin bilip bilmediğinizi? Ben sadece söylüyorum ki herkes bilgilensin. Ayrıca f/p sistem aldırıpta arkadaşın çamur gibi yayın yapmasına da gerek yok. Tabii ne kadar ciddi yapacaktır işi bilmiyorum ama o görüntü kalitesi iyi bir yayıncılık için yeterli değil. Benim anlatmak istediğim bu. Arkadaş bu kadar para veriyor ki işi ciddiye alıyor diye düşünüyorum. 37k verip pişman olacağına 45k verip krallar gibi yayın açar.

Daha once RX 6600 ve Ryzen 5 5500 ikilisi ile yayın yaparken özellikle Fortnite oynarken hem FPS çok dusuk oluyordu hem de yayın kalitesi attığınız sistem ile FPS dusmeden kaliteli yayın yaparım diye düşünüyorum sağ olun.
Eğer ki sistemi alırsanız Nvidia kartlar için özel ayarlar var onları yapmanızı öneririm. YouTube'da bulabilirsiniz ayarları. Yayın kalitesi sorununu çözersiniz. Tabii internette çok önemli, 1080p 60 FPS yayın için 10 Mbps upload alıyorsanız tam kalite yayın yapabilirsiniz.

Hocam iyi misiniz? 46K ya çok daha harika işler yapılır. Daha bugün 34k ya 7800XT li sistem verdik birine. Yapmayın Allah Aşkına.
Ekran kartı ve işlemci hariç her şey çöp herhalde. 7800 xt ve 7500f nereden baksan 26k tutuyor zaten. O sistemin linkini konu sahibiyle paylaş madem dostum, kaçırılmayacak bir fırsatsa faydalansın.

Öncelikle nereden bilebilirim yani sizin bilip bilmediğinizi? Ben sadece söylüyorum ki herkes bilgilensin. Ayrıca F/P sistem aldırıpta arkadaşın çamur gibi yayın yapmasına da gerek yok. Tabii ne kadar ciddi yapacaktır işi bilmiyorum ama o görüntü kalitesi iyi bir yayıncılık için yeterli değil. Benim anlatmak istediğim bu. Arkadaş bu kadar para veriyor ki işi ciddiye alıyor diye düşünüyorum. 37k verip pişman olacağına 45k verip krallar gibi yayın açar.

Eğer ki sistemi alırsanız NVIDIA kartlar için özel ayarlar var onları yapmanızı öneririm. YouTube'da bulabilirsiniz ayarları. Yayın kalitesi sorununu çözersiniz. Tabii internette çok önemli, 1080p 60 FPS yayın için 10 Mbps upload alıyorsanız tam kalite yayın yapabilirsiniz.

Kısa sürede sıfırdan 60 takipçiye kadar çıkmıştım yayinlarimda izleniyordu para kazanma ve reklamlarida açacaktım fakat sonra bırakmıştım zaman olmadığı için ama yazın sabah ve gece eve gelince duzenli şekilde yayın yaparsam basarili olurum diye düşünüyorum özellikle sağlam yayın kalitesi sayesinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı