RTX 4070 Ryzen 5 7500F sistem toplama önerisi

GameGaraj shark 7A olan.
Tam olarak şu şekil alınca kaç k oluyor?

1720212457037.png

Şimdi taksitle alman gerçeğini unutmamak gerek. Ama Gaming.Gen.TR'de taksitle peşin fiyatına alınıyor değil mi?

Tabii hocam işte kilit nokta Gaming Gen TR'den taksitle peşin fiyatına alınıyor olabilmesi. Peşin param olsa hiç düşünmeden alırdım Game garajda ki sistemi. Gaming gende ki sistemi alsam beni uzun yıllar götürmez mi ileride zaten upgrade ederim sağlam anakart alirim yeni jenerasyon da geliyor belki o işlemciye veya ekran kartına geçerim. Sizce mantiksiz mi olur böyle olsa.

Tabii hocam işte kilit nokta Gaming Gen TR'den taksitle peşin fiyatına alınıyor olabilmesi. Peşin param olsa hiç düşünmeden alırdım Game garajda ki sistemi. Gaming gende ki sistemi alsam beni uzun yıllar götürmez mi ileride zaten upgrade ederim sağlam anakart alirim yeni jenerasyon da geliyor belki o işlemciye veya ekran kartına geçerim. Sizce mantiksiz mi olur böyle olsa.

Anakart prime b650 m k

Ram +804 tl olan 6400 mhz xpg ram

SSD adata legend 850

55.479 tl ediyor

Şimdi sen Gaminggen'deki Düz 4070 Super olan sisteme biraz ayar çeksen 47.800 tl oluyor zaten. 7 8 k daha ekleyip daha iyi bir sistem alabilirsin.

Eğer seni batırmayacak borç harç içine sokmayacaksa dediğim şekilde 4070 Ti Super sistemi alabilirsin. Ömürlük oluyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı