Genel olarak konuştum hepsini hatırlamıyorum, fakat hepsine sorduğumda benimkine yakın veya düşük oluyorlar diyebilirim. Gerçekten psikolojim bozuldu, bir de gittim 360hz ekran aldım kaç para veripİzlediğin insanların işlemcisi nedir?
Evet 6000 mhz ye çıkardım. Xtm mi ne işteRAM'le ilgili ayarları yaptınız mı BIOS'ta?
CPU-Z'den benchmark yapın bakalım kaç çıkıyor skorlar.Genel olarak konuştum hepsini hatırlamıyorum, fakat hepsine sorduğumda benimkine yakın veya düşük oluyorlar diyebilirim. Gerçekten psikolojim bozuldu, bir de gittim 360hz ekran aldım kaç para verip
Evet 6000 mhz ye çıkardım. Xtm mi ne işte![]()
çok anladığım şeyler değil, şu an indirip yaptım.. Multi core da 6400 civarları gösterdi stress e basınca. Nasıl?CPU-Z'den benchmark yapın bakalım kaç çıkıyor skorlar.
4070, 13400F'li sistemim var. Drop ve düşük FPS (250-400 arası) yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum. İşlemci mi değiştirmeliyim? 1280/960 oynuyorum.
evet geldiği gibi güncelliyorumDriver güncel mi?
Olması gerektiği gibi. Ama single testi CS:GO'da çok daha önemli. Benchmark'a tıkladığınızda önce multi sonra single test yapar.çok anladığım şeyler değil, şu an indirip yaptım.. Multi core da 6400 civarları gösterdi stress e basınca. Nasıl?
şimdi daha net görebildim 6200ler multi 720lerde de tekli olarak stressledi. Berbat bir cs deneyimi oluyor, eğer sorun işlemcinin yetersizliği ise allah bu kadar para verip bunları yaşayanlara sabır versin. Çözüm olarak i7 13700k mı almalıyım yani inanılmaz gerçektenOlması gerektiği gibi. Ama single testi CS:GO'da çok daha önemli. Benchmark'a tıkladığınızda önce multi sonra single test yapar.
Hayır işlemcinizin skorları gayet normal. Yer yer 250-300 FPS'e anlık düşmesi normal sayılabilir fakat sürekli buralarda olmaması gerekir. Resmi serverlarda mı oynuyorsunuz?şimdi daha net görebildim 6200ler multi 720lerde de tekli olarak stressledi. Berbat bir cs deneyimi oluyor, eğer sorun işlemcinin yetersizliği ise allah bu kadar para verip bunları yaşayanlara sabır versin. Çözüm olarak i7 13700k mı almalıyım yani inanılmaz gerçekten
Hayır işlemcinizin skorları gayet normal. Yer yer 250-300 FPS'e anlık düşmesi normal sayılabilir fakat sürekli buralarda olmaması gerekir. Resmi serverlarda mı oynuyorsunuz?
Buna benzer bir performans almanız lazım normalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.