RTX 4070 sistem CS:GO'da 400 FPS veriyor

İzlediğin insanların işlemcisi nedir?
Genel olarak konuştum hepsini hatırlamıyorum, fakat hepsine sorduğumda benimkine yakın veya düşük oluyorlar diyebilirim. Gerçekten psikolojim bozuldu, bir de gittim 360hz ekran aldım kaç para verip

RAM'le ilgili ayarları yaptınız mı BIOS'ta?
Evet 6000 mhz ye çıkardım. Xtm mi ne işte :)

Genel olarak konuştum hepsini hatırlamıyorum, fakat hepsine sorduğumda benimkine yakın veya düşük oluyorlar diyebilirim. Gerçekten psikolojim bozuldu, bir de gittim 360hz ekran aldım kaç para verip

Evet 6000 mhz ye çıkardım. Xtm mi ne işte :)
CPU-Z'den benchmark yapın bakalım kaç çıkıyor skorlar.

Olması gerektiği gibi. Ama single testi CS:GO'da çok daha önemli. Benchmark'a tıkladığınızda önce multi sonra single test yapar.
şimdi daha net görebildim 6200ler multi 720lerde de tekli olarak stressledi. Berbat bir cs deneyimi oluyor, eğer sorun işlemcinin yetersizliği ise allah bu kadar para verip bunları yaşayanlara sabır versin. Çözüm olarak i7 13700k mı almalıyım yani inanılmaz gerçekten

şimdi daha net görebildim 6200ler multi 720lerde de tekli olarak stressledi. Berbat bir cs deneyimi oluyor, eğer sorun işlemcinin yetersizliği ise allah bu kadar para verip bunları yaşayanlara sabır versin. Çözüm olarak i7 13700k mı almalıyım yani inanılmaz gerçekten
Hayır işlemcinizin skorları gayet normal. Yer yer 250-300 FPS'e anlık düşmesi normal sayılabilir fakat sürekli buralarda olmaması gerekir. Resmi serverlarda mı oynuyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna benzer bir performans almanız lazım normalde.

Hayır işlemcinizin skorları gayet normal. Yer yer 250-300 FPS'e anlık düşmesi normal sayılabilir fakat sürekli buralarda olmaması gerekir. Resmi serverlarda mı oynuyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna benzer bir performans almanız lazım normalde.

bu video 2k ama benden çok alıyor :D Evet resmi rekabetçi d2 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı