RTX 4070 sistem için 4 bin TL monitör önerisi

Bütçe
4000
Rakip 2K'lara göre ucuz olması bu yüzden mi?

Evet, yanıt süresi vasat Rtrings'te incelemesi var ve ergonomisi de o fiyata göre korkunç.

Rakip 2K'lara göre ucuz olması bu yüzden mi?

Şöyle bir model var ama bilgili kişiler aydınlatırsa sevinirim.

AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA hocam ben bunu bugün sipariş ettim ürün ile ilgili detaylı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz: 24G2SPU/BK çok uzun araştırmalar sonucunda aldım yarın elime ulaşmasını bekliyorum. Tavsiye ederim. Benimle birlikte bir arkadaşta aldı. Geçmiş konulara bakarsanız çok sattığını görebilirsiniz. Şu an milli monitörümüz olma yolunda ilerliyor 🤣 tabii bütçenizi arttırabilirseniz 2K bir monitör almanızı öneririm ama o paraya 2K monitör var mı bilmiyorum bakmadım. Ekran kartınız 2K ve 4K için üretilmiş bir ekran kartı. Ben RTX 3060 12 GB ile kullanacağım bu monitörü.

Genellikle Blender 3D için kullanacağım. 27 ınc olması benim için daha iyi. Paneller hakkında pek bilgim yok, hızlıca almam gerekiyor.
Oyun ise genellikle açık dünya oyunları oynarım, yüksek Hz ihtiyacım pek yok.
Ekran kartım: RTX 4070.

Bütçenizi arttırma şansınız varsa önerim. =

Aslında işine tam uygun bir monitör var.
Pivot var ve renk değerleri epey başarılı. Fakat VA curved olması ghosting olabileceği anlamına geliyor ve ufo testini bulamadım biraz fifti fifti bakıyorum. Diğer özellikleri seni tam karşılıyor.

İstediğin bütçeye 2K monitörde var.
Renkleri iyidir. İşin için kullanıma uygun.
Eksiklikleri elbette var. Pivot yok, parlaklık cd değeri düşük. Çok aydınlık ortamlarda yetersiz kalabilir. Ayrıca VA panel olması sizi korkutmasın. Bu o VA panel curvedlerden değil.

Samsung G5'ten uzak durun. Blacksmearing sorunu var. Ghosting derecesi hayli fazla.

Alternatif:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı