RTX 4070 sistem nasıl?

sistemi nereden topluyorsunuz ?

Strix ne alakası var arkadaş. CArbon bile aynı performansı veriyor. X670 Crosshair Extereme kulanmış biri olarak para israfı görüyorum bunu. GALAX dediğin marka yıllardır bu işin içinde. 4070 al madem olay ROG ise. Dİyoum kasa, görünüş önemli değil gidin kasaya 5 vermektense 1 verin kalan 4'e ise daha iyi GPU al.

Parası olan verir. Kimse karışamaz.

4080 alıp işlemciyi Ryzen 5 5700 almak saçma geldi bana üstüne oyun developer ya da grafik tasarımla işi yoksa 16 GB fazla ekran kartı için 4060 8 gbın yetersizliği konusunda herkes hemfikir lakın 16 GB gereksiz.

Hocam çok değişik tartışma olmuş. Hazırladığım sistem kafama yattı. Ben sadece teknik açıdan, ne bileyim anakart, işlemci, ekran kartı uyumluluğunu darboğaz dedikleri olay yaşanır mı diye fikirlerinizi almak istemiştim.

sistemi nereden topluyorsunuz ?
İtopyadan sadece inceledim. Ama akakce gibi sitelerden parçaları daha ucuza toplayana bilir

Arkadaşım herkes bütçesine göre veya sistemin özelliğine göre alır. Sirkte palyaço gibi sözler olmuyor. Lütfen .

İstersen H610'a I9 14900K bile takarsın. ÇAlışır. Anaakart uyumluluğu diye birşey yok yani (Soket harici).
Hayırlı olsun 60 bin liralık 4070'iniz.

60-70 bin liraya 4080 alabilecekken 4070 alırsanız soğumanız normal.

Hala ısrarla 60-70 bine 4080 almak varken diyor. Ryzen 7600 4080'i besleyecek bir işlemci değil. Linkini attığın hazır sisteme sıvı soğutma koymamışlar. 70 derecede çalışan Prime anakart var. 63 bin liralık sisteme 8 GB RAM koymuşlar. Güç kaynağı Allah'a emanet.

İşlemciyi 7700X seçip anakartı TUF yapıp sıvı soğutucu ekleyip(ucuz olanı) RAM'i 32 GB yapınca SSD'yi de biraz daha hızlı olanı seçince sistemin fiyatı 81 bin liraya çıkıyor. O da nakit fiyatı. 6 taksite 93 bin lira...

Konu sahibinin seçtiği bileşenlere Galax 4080 ekleyince de 81 bin lira oluyor fiyatı. Senin attığın sistemle aynı fiyata geliyor? Kendi tek tek toplasa daha iyi. Hem vade farkı ödememiş olur hem daha iyi parçalarla toplar hem de 4080'i olur.

Edit: Arkadaşın yazdığı parçalar+Kasa ekledim+Galax 4080 77 bin liraya geliyor. Gaming Gen'deki sistemden daha ucuz. Şimdi bu bilgiyi al sabah akşam kulak arkana günde iki defa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…