Çözüldü RTX 4070 sistem oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

latifztrk

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayar topladım. Bir bilgisayarım var. Oyunlardan hata vermeden masaüstüne atıyor. Bunun anlamıyorum. AMD 7900, GTX 32 GB RAM, ekran kartı 4070 Ventus. Yardımcı olabilecek var mı? Daha yeni almama ragmen resmen soğudum bilgisayardan.

Çözüm
Oyundan masaüstüne atma sorunu, bozuk oyun dosyaları veya RAM kaynaklı oluyor, bazen sadece oyun kaynaklı bile olabiliyor, BIOS güncelleyip RAM'leri düşük frekansta, ve doğru slotlara takıp deneyin.

Ayrıca Power testinde işlemciniz termal sınırı olan 95 dereceye ulaşmış, soğutmada da sorununuz var.
Oyunlar orjinal valoran ve vs 2 de oluyor
Oyunlar orijinal mi, Türkçe yama/mod vs kullanıyor musunuz, sistemde OC var mı, Olay Görüntüleyicisi'ne hata düşüyor mu?
Oyunlar orjinal valorant ve CS2 de yapıyor bunu

Yük altında mı sorun veriyor. Atarken hata veriyor mu? FurMark testi yapar mısınız?

Yük altında mı sorun veriyor. Atarken hata veriyor mu? FurMark testi yapar mısınız?

Dosya Ekleri

• IMG_20231005_021210.jpg
    255 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20231005_021208.jpg
    263,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20231005_020959.jpg
    272,1 KB · Görüntüleme: 61
OCCT ile stres testi yap. Nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olurum.

@latifztrk olay görüntüleyicisine nvlddmkm veya başka bir hata düşüyor mu?
H
@latifztrk olay görüntüleyicisine nvlddmkm veya başka bir hata düşüyor mu?
Hayır bir hata düşümüyor

OCCT ile stres testi yap. Nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olurum.
Tam olarak nasıl yapabilirim bu konuda bilgim yok

Vatan bilgisayarı aradım böyle böyle bir sorun var dedim bana yazılımsal olduğunu söylediler gidip format attım bilgisayara güncellemeleri yaptım ama gene aynı şekilde oyuna giriyorum 3 dakika oynuyorum sonrasında masaüstüne yolluyor hata vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…