totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #11 FRAGX dedi: Hocam ben o videodaki ayarları uyguladığım zaman ayarları kaydetmiyor, ve oyun ekrana sığmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de bazen ayarlar defult hale geliyordu ancak ekrana sığmama olayına anlam veremedim. Fullscreen seçili değil mi ?
FRAGX dedi: Hocam ben o videodaki ayarları uyguladığım zaman ayarları kaydetmiyor, ve oyun ekrana sığmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de bazen ayarlar defult hale geliyordu ancak ekrana sığmama olayına anlam veremedim. Fullscreen seçili değil mi ?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 26 Kasım 2023 #12 totra_proska dedi: Bende de bazen ayarlar defult hale geliyordu ancak ekrana sığmama olayına anlam veremedim. Fullscreen seçili değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. totra_proska dedi: Bende de bazen ayarlar defult hale geliyordu ancak ekrana sığmama olayına anlam veremedim. Fullscreen seçili değil mi ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu bir deneyeceğim, bu videoda da aynısı oluyor.
totra_proska dedi: Bende de bazen ayarlar defult hale geliyordu ancak ekrana sığmama olayına anlam veremedim. Fullscreen seçili değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. totra_proska dedi: Bende de bazen ayarlar defult hale geliyordu ancak ekrana sığmama olayına anlam veremedim. Fullscreen seçili değil mi ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu bir deneyeceğim, bu videoda da aynısı oluyor.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #13 FRAGX dedi: Evet hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu bir deneyeceğim, bu videoda da aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Enteresanmış hiç böyle bir durum yaşamadım.
FRAGX dedi: Evet hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu bir deneyeceğim, bu videoda da aynısı oluyor. Genişletmek için tıkla... Enteresanmış hiç böyle bir durum yaşamadım.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 27 Kasım 2023 #14 totra_proska dedi: Enteresanmış hiç böyle bir durum yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki gibi yaptım, ve şu an çözüldü ama oyun hala daha iyi olabilirmiş gibime geliyor. Forumdaki bazı arkadaşlar bir fotoğraf atıyor grafikler efsane bende öyle değil.
totra_proska dedi: Enteresanmış hiç böyle bir durum yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki gibi yaptım, ve şu an çözüldü ama oyun hala daha iyi olabilirmiş gibime geliyor. Forumdaki bazı arkadaşlar bir fotoğraf atıyor grafikler efsane bende öyle değil.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #15 FRAGX dedi: Forumdaki bazı arkadaşlar bir fotoğraf atıyor grafikler efsane bende öyle değil. Genişletmek için tıkla... Scale ayarından dolayı 2X yapınca ona yakın oluyor. Bazı görseller modla oluyor dlss açıksa kapatmanı öneririm. Bunlar dışında evet katılıyorum benimde grafik beklentim daha yüksekti.
FRAGX dedi: Forumdaki bazı arkadaşlar bir fotoğraf atıyor grafikler efsane bende öyle değil. Genişletmek için tıkla... Scale ayarından dolayı 2X yapınca ona yakın oluyor. Bazı görseller modla oluyor dlss açıksa kapatmanı öneririm. Bunlar dışında evet katılıyorum benimde grafik beklentim daha yüksekti.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 27 Kasım 2023 #16 totra_proska dedi: Scale ayarından dolayı 2X yapınca ona yakın oluyor. Bazı görseller modla oluyor dlss açıksa kapatmanı öneririm. Bunlar dışında evet katılıyorum benimde grafik beklentim daha yüksekti. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük Ölçeği ayarından mı bahsediyorsunuz hocam?
totra_proska dedi: Scale ayarından dolayı 2X yapınca ona yakın oluyor. Bazı görseller modla oluyor dlss açıksa kapatmanı öneririm. Bunlar dışında evet katılıyorum benimde grafik beklentim daha yüksekti. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük Ölçeği ayarından mı bahsediyorsunuz hocam?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #17 FRAGX dedi: Çözünürlük Ölçeği ayarından mı bahsediyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Aynen.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 27 Kasım 2023 #18 totra_proska dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapınca 110-120 FPS'den 60'a düşüyor ama o arkadaşların sistemleri benimkinden de düşük yahu, nasıl yapacağız bu ayarları...
totra_proska dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yapınca 110-120 FPS'den 60'a düşüyor ama o arkadaşların sistemleri benimkinden de düşük yahu, nasıl yapacağız bu ayarları...
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #19 FRAGX dedi: Hocam onu yapınca 110-120 FPS'den 60'a düşüyor ama o arkadaşların sistemleri benimkinden de düşük yahu, nasıl yapacağız bu ayarları... Genişletmek için tıkla... Scale ayarı önerilen 1.25 sistemin iyiyse 1.5 da yaparsın 2X baya zorlar sistemi.
FRAGX dedi: Hocam onu yapınca 110-120 FPS'den 60'a düşüyor ama o arkadaşların sistemleri benimkinden de düşük yahu, nasıl yapacağız bu ayarları... Genişletmek için tıkla... Scale ayarı önerilen 1.25 sistemin iyiyse 1.5 da yaparsın 2X baya zorlar sistemi.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 27 Kasım 2023 #20 totra_proska dedi: Scale ayarı önerilen 1.25 sistemin iyiyse 1.5 da yaparsın 2X baya zorlar sistemi. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim olmazsa o arkadaşları etiketleyip sorarım hocam, çok teşekkür ederim sana.
totra_proska dedi: Scale ayarı önerilen 1.25 sistemin iyiyse 1.5 da yaparsın 2X baya zorlar sistemi. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim olmazsa o arkadaşları etiketleyip sorarım hocam, çok teşekkür ederim sana.