RTX 4070 sisteme 80.000TL verilir mi?

Selamünaleyküm arkadaşlar. Şöyle bir sisteme 80k istiyor. 5 aylık kutu fatura mevcutmuş. Verilir mi?..

Anakart: MSI b-650M Gaming Plus Wi-Fi 7200MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX işlemci: AMD Ryzen 5 7500F.
Ekran kartı: MSI RTX 4070 Ti Super Shadow 3X fan.
Kasa: Akvaryum kasa Dragos Ocean Curved Pro siyah 7X ARGB 750W 80+ güç kaynağı.
M.2 SSD: 1 TB MLD MLD22M300P13 2500 okuma 2000 yazma.
RAM: Team Force Delta RGB Black 32 GB(2x16 GB) DDR5 7200MHz CL34 Gaming RAM.
Sıvı soğutucu: DeepCool LS720 SE RGB 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD uyumlu sıvı soğutucu.
Mouse: ASUS ROG Gladius III Wireless aimpoint 2.4GHz Bluetooth 36000 DPI sensör.
Klavye: Gamepower suki mekanik mavi switch puding keycaps Türkçe Q 104 tuş USB Gaming klavye.
Monitör: Samsung Odyssey G65B 27" 1ms 240Hz 2K Curved VA LED monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta ve ust arasi toplarim, ben olsam onu hedeflerim. Sogutucu olabilir, bende kullandim kule sogutucu, abi temizlemesi eziyet ya. Benim elim o centikleri cikartmaya girmiyordu mesela. Ama sivi sogutmada oyle bir zorluk yok, 4 vida ceviriyorsun elle, kiviriyorsun atiyor kendini, sonra istedigin gibi yenile macununu, bakimini yap, ustten elektrik supurgesi tut radyator temizlensin. Kulede bu rahatlik yok, ben kuleden once sivi kullaniyordum mesela Akasa hatta markasi, daha uzun omurlu olsun diye kuleye gectim, Be Quiet aldim temizlenmiyor, ilk aldigimda macun yeniledim artik 2 yil 3 yil kac yil gittiyse oyle gitti, sonra yine siviya gectim. Ben ayni eziyeti baskasi da cekmesin diye hep sivi sogutma yaziyorum, bir de guzel duruyor, simdi moda akvaryum kasa, baktiginda temiz ferah bir sistem mi gormek guzel dolu dolu kapanmis bir sistem mi?
Her zaman hava soğutması taraftarıyım sıvı soğutmaya güvenmem temizliğindende hiç zorlanmadım baya garip ben şahsen üst düzey sistem olmadıkça görüntüye önem vermem.

Her zaman hava soğutması taraftarıyım sıvı soğutmaya güvenmem temizliğindende hiç zorlanmadım bayağı garip ben şahsen üst düzey sistem olmadıkça görüntüye önem vermem.

Goruntu bence onemli, goruntu ye onem vermiyorsan kullanacagin kasa tipleri belli, eski usul kasa alirsin vardir stoklarda Zalman filan vardir ya da sahibinden 2. el CM filan, alirsin pufur pufur olur onlar zaten kullanirsin, her yerinde toz filtresi oldugu icin temizligi de kolay. Ama yanina camli kasa aliyorsan o goruntuyu yapacaksın, cunku her gun o sistemin icine bakiyor olucan. Yaninda cam varsa sen bir seyleri sergilemek istiyorsundur, isik olur, bir şey olur, millet figur koyuyor, artik fanlara disina bile sekil filan koyuyorlar. Bugün akvaryum moda, 5yila kalmadan kasalar mobilya gibi olacak, o tarafa trendi cekiyorlar mesela, dikkat et boyle ahsap filan ekliyorlar bir yerine, rengini mobilya rengi yapiyorlar. Klasik siyah beyaz bitiyor. Gecen denk geldi mesela, SilverStone yapmis bir kasa, zannedersin ses sistemi, kullanan birisi de oyle fotograf koymustu, bir sonraki moda oyle olacak bence, bir esya mobilya gibi.

Goruntu bence onemli, goruntu ye onem vermiyorsan kullanacagin kasa tipleri belli, eski usul kasa alirsin vardir stoklarda Zalman filan vardir ya da sahibinden 2. el CM filan, alirsin pufur pufur olur onlar zaten kullanirsin, her yerinde toz filtresi oldugu icin temizligi de kolay. Ama yanina camli kasa aliyorsan o goruntuyu yapacaksın, cunku her gun o sistemin icine bakiyor olucan. Yaninda cam varsa sen bir seyleri sergilemek istiyorsundur, isik olur, bir şey olur, millet figur koyuyor, artik fanlara disina bile sekil filan koyuyorlar. Bugün akvaryum moda, 5yila kalmadan kasalar mobilya gibi olacak, o tarafa trendi cekiyorlar mesela, dikkat et boyle ahsap filan ekliyorlar bir yerine, rengini mobilya rengi yapiyorlar. Klasik siyah beyaz bitiyor. Gecen denk geldi mesela, SilverStone yapmis bir kasa, zannedersin ses sistemi, kullanan birisi de oyle fotograf koymustu, bir sonraki moda oyle olacak bence, bir esya mobilya gibi.
Vallaha benim görüntü yerine perf isterim hava akışı olsun şuan camlı kasam var ışıklı fan var kule tipi soğutucuyla gayet güzel duruyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı