RTX 4070 sisteme 80.000TL verilir mi?

Her zaman hava soğutması taraftarıyım sıvı soğutmaya güvenmem temizliğindende hiç zorlanmadım baya garip ben şahsen üst düzey sistem olmadıkça görüntüye önem vermem.

Her zaman hava soğutması taraftarıyım sıvı soğutmaya güvenmem temizliğindende hiç zorlanmadım bayağı garip ben şahsen üst düzey sistem olmadıkça görüntüye önem vermem.

Goruntu bence onemli, goruntu ye onem vermiyorsan kullanacagin kasa tipleri belli, eski usul kasa alirsin vardir stoklarda Zalman filan vardir ya da sahibinden 2. el CM filan, alirsin pufur pufur olur onlar zaten kullanirsin, her yerinde toz filtresi oldugu icin temizligi de kolay. Ama yanina camli kasa aliyorsan o goruntuyu yapacaksın, cunku her gun o sistemin icine bakiyor olucan. Yaninda cam varsa sen bir seyleri sergilemek istiyorsundur, isik olur, bir şey olur, millet figur koyuyor, artik fanlara disina bile sekil filan koyuyorlar. Bugün akvaryum moda, 5yila kalmadan kasalar mobilya gibi olacak, o tarafa trendi cekiyorlar mesela, dikkat et boyle ahsap filan ekliyorlar bir yerine, rengini mobilya rengi yapiyorlar. Klasik siyah beyaz bitiyor. Gecen denk geldi mesela, SilverStone yapmis bir kasa, zannedersin ses sistemi, kullanan birisi de oyle fotograf koymustu, bir sonraki moda oyle olacak bence, bir esya mobilya gibi.

Vallaha benim görüntü yerine perf isterim hava akışı olsun şuan camlı kasam var ışıklı fan var kule tipi soğutucuyla gayet güzel duruyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…