Merhaba,
Toplayacağım 4070 sistemim için monitör arayışındayım. FPS ve genellikle competitive oyunlar oynayacağım için 1080p tercih edeceğim ve 240HZ-280Hz düşünüyorum. Önerilerinizi beklerim. Bunun yanında şunu alma kronik sorunu var (ghosting, ölü piksel vb) dediğiniz modelleri yazarsanız şahane olur.
Bütçem: 10.000-15.000TL arası.
Özellikler: Pivot olmalı.
Monitör eğilip yukarı aşağı kalkabilmeli.
Tercihen IPS.
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG279QM 1Ms 280Hz HDMI DP FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG279QM 1Ms 280Hz HDMI DP FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bence de 240 yeterli şu an. Kafam da çok karışık 4070 Ti alıp 2K keyfinde oynamak istiyorum bir yanım diğer yanımda kendine gel FPS oynuyorsun diyor. Yani 27' alıp hikaye oyunlarını da arkama yaslanarak oynamanın da keyfi başkadır. Çok boş yaptım özür dilerim hocam. Sadede gelirsek 2K alıp 1080P'e çekersem FPS oyunları için çok sıkıntı yaşar mıyım? Ya da almasam 2K oynarken dezavantajlı olur muyum FPS oyunlarında?
Bence de 240 yeterli şu an. Kafam da çok karışık 4070 Ti alıp 2K keyfinde oynamak istiyorum bir yanım diğer yanımda kendine gel FPS oynuyorsun diyor. Yani 27' alıp hikaye oyunlarını da arkama yaslanarak oynamanın da keyfi başkadır. Çok boş yaptım özür dilerim hocam. Sadede gelirsek 2K alıp 1080P'e çekersem FPS oyunları için çok sıkıntı yaşar mıyım? Ya da almasam 2K oynarken dezavantajlı olur muyum FPS oyunlarında?
2K ile FPS oyunları oynanmaz benim fikrimi soracak olursanız. Özellikle Rainbow Six Siege, Valorant, CSGO ve PUBG benzeri oyunlar oynuyorsanız bence tercih etmemeniz gereken bir çözünürlük değil. Ha diyorsanız ki ya bazen sıkıldığımda RDR2'de oynamak istiyorum, hiçbir eksisi olmaz alın 2K monitörü, FPS oyunlarında 1080 hatta belki 960, hikaye oyunlarında da 2160 çözünürlüğüne çekin rahat rahat takılın. İşin sonunda hiçbir FPS oyuncusuna 2K monitör önermem ben açıkçası.