RTX 4070 sisteme monitör önerisi

Bütçe
10000-15000

boobie

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba,
Toplayacağım 4070 sistemim için monitör arayışındayım. FPS ve genellikle competitive oyunlar oynayacağım için 1080p tercih edeceğim ve 240HZ-280Hz düşünüyorum. Önerilerinizi beklerim. Bunun yanında şunu alma kronik sorunu var (ghosting, ölü piksel vb) dediğiniz modelleri yazarsanız şahane olur.
Bütçem: 10.000-15.000TL arası.
Özellikler: Pivot olmalı.
Monitör eğilip yukarı aşağı kalkabilmeli.
Tercihen IPS.

Thedra valorant oyuncusunun bi videosu var bu monitör ile ilgili izlemeni tavsiye ederim.

Biraz bütçenizi aşacaktır ama 360hz olduğunu unutmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

360Hz olanın fiyatı yok hocam.

360Hz'ler henüz gelişmiş teknolojileri sahip değiller, ben önermiyorum şahsen. Alacaksanız da bu model var ama en az bir sistem parası. https://www.sinerji.gen.tr/benq-zow...MI7qiI27algQMVxwCiAx3F7AtoEAAYASAAEgIm3fD_BwE

Bence de 240 yeterli şu an. Kafam da çok karışık 4070 Ti alıp 2K keyfinde oynamak istiyorum bir yanım diğer yanımda kendine gel FPS oynuyorsun diyor. Yani 27' alıp hikaye oyunlarını da arkama yaslanarak oynamanın da keyfi başkadır. Çok boş yaptım özür dilerim hocam. Sadede gelirsek 2K alıp 1080P'e çekersem FPS oyunları için çok sıkıntı yaşar mıyım? Ya da almasam 2K oynarken dezavantajlı olur muyum FPS oyunlarında?

Son düzenleme:
2K ile FPS oyunları oynanmaz benim fikrimi soracak olursanız. Özellikle Rainbow Six Siege, Valorant, CSGO ve PUBG benzeri oyunlar oynuyorsanız bence tercih etmemeniz gereken bir çözünürlük değil. Ha diyorsanız ki ya bazen sıkıldığımda RDR2'de oynamak istiyorum, hiçbir eksisi olmaz alın 2K monitörü, FPS oyunlarında 1080 hatta belki 960, hikaye oyunlarında da 2160 çözünürlüğüne çekin rahat rahat takılın. İşin sonunda hiçbir FPS oyuncusuna 2K monitör önermem ben açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…