RTX 4070 sisteme monitör önerisi

Bütçe
10000-15000
Yani aslında kafama takılan çok yok. Bütçemin yettiği kadar aklımda Alienware, söylediğim ASUS ve Zowie vardı Zowie'i eledim. Bunun dışında önerileriniz varsa 2K olur 280-360Hz olur duymak isterim hocam.
Ben yine araştırıp buradan sormaya devam ederim teşekkürler hocam. Sistemim de hazır olduğu için bir an önce almak istiyorum çünkü deneyemiyorum.

Agon Pro 240Hz - buna baktığını biliyorum. Performansı iyidir. Kaliteli yapı malzemesine sahiptir. Uzun yıllar işini görür. Performansı rakiplerine göre çok başarılı. 360Hz'den düşersen ilk seçeneğin bu olabilir. 1080p için konuşuyorum.
240 Hz ViewSonic - Agon ile kapışır bu monitör. Performans odaklı ve HDR parlaklığı en yüksek olan monitörlerden biri. (Rakiplerine göre)
HP 27S 240Hz - aramıza yeni katılanlardan biri. 2K olarak sunduğum modelin 1080p/240Hz modeli. HP'de kullanıcıyı üzmez.
24 inç AOC 240Hz - 240Hz listesinin sonuna koyuyorum. Fakat pişman etmez. Renk tonları baskın ve performansa yakın model.

Dell G2724D
2K monitör için olabilecekleri önerdim. Ekstra olarak 27 inç baktığın için Dell'in yeni modelini ekledim.
Alienware'yı almaktan vaz geçersen bu konuştuklarım arasından seçim yap. Çok seçenek çok kafa bulandırır. Onda şu var bunda bu yok diye diye haftalar geçer. Tavsiyem fırsatınız varsa mağazada test edip bakın.

Agon Pro 240Hz - buna baktığını biliyorum. Performansı iyidir. Kaliteli yapı malzemesine sahiptir. Uzun yıllar işini görür. Performansı rakiplerine göre çok başarılı. 360Hz'den düşersen ilk seçeneğin bu olabilir. 1080p için konuşuyorum.
240 Hz ViewSonic - Agon ile kapışır bu monitör. Performans odaklı ve HDR parlaklığı en yüksek olan monitörlerden biri. (Rakiplerine göre)
HP 27S 240Hz - aramıza yeni katılanlardan biri. 2K olarak sunduğum modelin 1080p/240Hz modeli. HP'de kullanıcıyı üzmez.
24 inç AOC 240Hz - 240Hz listesinin sonuna koyuyorum. Fakat pişman etmez. Renk tonları baskın ve performansa yakın model.

Dell G2724D
2K monitör için olabilecekleri önerdim. Ekstra olarak 27 inç baktığın için Dell'in yeni modelini ekledim.
Alienware'yı almaktan vaz geçersen bu konuştuklarım arasından seçim yap. Çok seçenek çok kafa bulandırır. Onda şu var bunda bu yok diye diye haftalar geçer. Tavsiyem fırsatınız varsa mağazada test edip bakın.

Çok teşekkürler bu bilgiler çok işime yarayacak. İtopya mağazasına gittim Ankara'da fakat açmıyorlar test edemedim maalesef sadece kapalı bir şekilde görsel yapısına bakabildim

Çok teşekkürler bu bilgiler çok işime yarayacak. İtopya mağazasına gittim Ankara'da fakat açmıyorlar test edemedim maalesef sadece kapalı bir şekilde görsel yapısına bakabildim

Reel olarak test edemiyorsan Türk ve yabancı formlardan monitör hakkında incelemeleri oku ve videoları izle. Fikir edinmek iyi olur. Kullananlara, uzun kullanımda memnun olup olmadıklarını sorun.

Reel olarak test edemiyorsan Türk ve yabancı formlardan monitör hakkında incelemeleri oku ve videoları izle. Fikir edinmek iyi olur. Kullananlara, uzun kullanımda memnun olup olmadıklarını sorun.

Dell 27" G2723H Fast IPS 0,5 Ms 280Hz Pivot G-Sync/FreeSync Pro Gaming Monitor​

Hocam bu monitöre ne dersiniz? Ölü piksek ile uğraşmayayım diye vatandan almayı düşünüyorum ve bu model gözüme çarptı. Yorumlar mısınız?

Biraz üstüne çıkabilirsem de vatandan bunu düşünüyorum. Hem ölü piksel derdim olmaz hem de 2K 280Hz bir monitöre kavuşmuş olurum. Bunu da yorumlarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Dell 27" G2723H Fast IPS 0,5 Ms 280Hz Pivot G-Sync/FreeSync Pro Gaming Monitor

Önermiyorum. Direkt ele gitsin. Performansı zayıf.

Biraz üstüne çıkabilirsem de vatandan bunu düşünüyorum. Hem ölü piksel derdim olmaz hem de 2K 280Hz bir monitöre kavuşmuş olurum. Bunu da yorumlarsanız çok sevinirim

HP 27QS Rtings

Biraz üstüne dediğiniz monitör 20K. Monitöre lafım yok güzeldir ama o paraya asla alınmaz. Çünkü paylaştığım HP QS daha iyi tepkime süresine sahip. Alienware'ın incelemesinde rakip olarak adı geçiyor. HP daha ucuz kalıyor. Haliyle F/P ürün oluyor. Resmini koyduğum baktığın Alienware ait.

1695367062890.png

Önermiyorum. Direkt ele gitsin. Performansı zayıf.

HP 27QS Rtings

Biraz üstüne dediğiniz monitör 20k. Monitöre lafım yok güzeldir ama o paraya asla alınmaz. Çünkü paylaştığım HP qs daha iyi tepkime süresine sahip. Alienware'ın incelemesinde rakip olarak adı geçiyor. HP daha ucuz kalıyor. Haliyle F/P ürün oluyor. Resmini koyduğum baktığın Alienware ait.

Eki Görüntüle 1952666

Hocam Alienware'de karar kıldım. Vatan Bilgisayar'da tükenmiş fakat mağazaya gittim teşhir varmış bir tane. Kontrolleri yapıp veriyorlarmış sıkıntı olmaz dedi adam. Teşhir monitör almak mantıklı mıdır? Kontrolleri yapıyorlarsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yoksa İtopya'dan mı almalıyım sizce?

Merhaba,
Toplayacağım 4070 sistemim için monitör arayışındayım. FPS ve genellikle competitive oyunlar oynayacağım için 1080p tercih edeceğim ve 240HZ-280Hz düşünüyorum. Önerilerinizi beklerim. Bunun yanında şunu alma kronik sorunu var (ghosting, ölü piksel vb) dediğiniz modelleri yazarsanız şahane olur.
Bütçem: 10.000-15.000TL arası.
Özellikler: Pivot olmalı.
Monitör eğilip yukarı aşağı kalkabilmeli.
Tercihen IPS.
Sistemi topladın mı bu arada?

Hocam Alienware'de karar kıldım. Vatan Bilgisayar'da tükenmiş fakat mağazaya gittim teşhir varmış bir tane. Kontrolleri yapıp veriyorlarmış sıkıntı olmaz dedi adam. Teşhir monitör almak mantıklı mıdır? Kontrolleri yapıyorlarsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yoksa İtopya'dan mı almalıyım sizce?
Teşhir alma.

Hatta sana tavsiyem monitöre çok fazla yatırım yapma 20k monitöre verilmez bence. Sistemine yatırım yapmanı tavsiye ediyorum çok daha uzun ömürlü olur. Monitör olarak da 10k'ya Gigabyte m27q çekersin temizinden 2k çözünürlük takılırsın her oyunda ultra.

Teşhir kumar oynamaya girer dostum. Ben tavsiye etmiyorum. İtopya'da hem daha ucuz diye biliyorum.

Sistemi topladın mı bu arada?

Teşhir alma.

Hatta sana tavsiyem monitöre çok fazla yatırım yapma 20k monitöre verilmez bence. Sistemine yatırım yapmanı tavsiye ediyorum çok daha uzun ömürlü olur. Monitör olarak da 10K'ya Gigabyte M27Q çekersin temizinden 2K çözünürlük takılırsın her oyunda Ultra.

Topladım hocam.

Ya ben de almak istemem de Vatan Bilgisayar güvenilir deneyip veriyorlar diye ilgimi çekti istediğim monitörde orada olunca ölü pikselle falan uğraşmam diye. Yoksa İtopya'da da var.

20k değil hocam maksimum diye sordum da 12-13K bandında alacağım.

Teşhir kumar oynamaya girer dostum. Ben tavsiye etmiyorum. İtopya'da hem daha ucuz diye biliyorum.

Daha ucuz hocam. Ölü piksel ile uğraşmayayım diye ilgimi çekti. İtopya'dan isteyeyim o zaman.

Daha ucuz hocam. Ölü piksel ile uğraşmayayım diye ilgimi çekti. İtopya'dan isteyeyim o zaman.

Vatan'a bende güveniyorum. Eğer Vatan bu ürünün %100 arkasında duruyorsa ve sende somut olarak ölü piksel, ekran kararması, renk bozulması, yatay-dikey çizgi sorunu, ısınma- coil whine gibi sorunların olmadığına eminsen yani testleri okeyse alın hocam o zaman.
Sonra pişmanlık yaşatmasın diye diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı