Daha fazla
Yani aslında kafama takılan çok yok. Bütçemin yettiği kadar aklımda Alienware, söylediğim ASUS ve Zowie vardı Zowie'i eledim. Bunun dışında önerileriniz varsa 2K olur 280-360Hz olur duymak isterim hocam.
Ben yine araştırıp buradan sormaya devam ederim teşekkürler hocam. Sistemim de hazır olduğu için bir an önce almak istiyorum çünkü deneyemiyorum.
Agon Pro 240Hz - buna baktığını biliyorum. Performansı iyidir. Kaliteli yapı malzemesine sahiptir. Uzun yıllar işini görür. Performansı rakiplerine göre çok başarılı. 360Hz'den düşersen ilk seçeneğin bu olabilir. 1080p için konuşuyorum.
240 Hz ViewSonic - Agon ile kapışır bu monitör. Performans odaklı ve HDR parlaklığı en yüksek olan monitörlerden biri. (Rakiplerine göre)
HP 27S 240Hz - aramıza yeni katılanlardan biri. 2K olarak sunduğum modelin 1080p/240Hz modeli. HP'de kullanıcıyı üzmez.
24 inç AOC 240Hz - 240Hz listesinin sonuna koyuyorum. Fakat pişman etmez. Renk tonları baskın ve performansa yakın model.
Dell G2724D
2K monitör için olabilecekleri önerdim. Ekstra olarak 27 inç baktığın için Dell'in yeni modelini ekledim.
Alienware'yı almaktan vaz geçersen bu konuştuklarım arasından seçim yap. Çok seçenek çok kafa bulandırır. Onda şu var bunda bu yok diye diye haftalar geçer. Tavsiyem fırsatınız varsa mağazada test edip bakın.