RTX 4070 Subnautica'da 70-75 derece oluyor

• Konuyu başlatan Says
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.244
Bu videoyu izleyerek yapın, açıklama kısmında hem MSI Afterburner linki vermiş hem de Heaven Benchmark linki vermiş bu ikisini de indirmeniz gerekiyor, geri kalanını videoyu izleyerek yapabilirsiniz. Genelde Türk kaynaklı undervolt videosu bulmak çok zordur ancak yabancılar yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkür ederim

Ti modeli videoda ki reis. Konu sahibinin grafik kartı düz RTX 4070.

Dostum aynı mantıkla yapacak. Zaten arkadaş videoda bununla alakalı bilgi veriyor. Bende 4070 Ti Super ile yapmıştım. Mantığını kavrasa yeterli. Turbo boost hızında çalışacağı en düşük voltajı bulucak.

RTX 4070 Super attığını yapınca fark eder mi superi yazmayı unuttum.

Aynı kart bile olsa fark eder. Birebir aynısını uygulamayın. Benim kart 935 voltajda 2655MHz stabil. Sizinki 900 voltajda 2700MHz stabil olabilir. Silikon kalitesine bağlı. Oyundayken bu kartların hepsi 2800MHz görüyor. 4070 Super'de kullandım biliyorum.

MSI Afterburner ile çıktığı en yüksek frekansı ve voltajı bulun. Diyelim ki en yüksek noktası 2800MHz ve 1080 voltaj. 2750MHz sabitleyin voltajıda 1040 yapın. Test sonrası hata vermezse voltajı -5 azaltarak düşün. Kart hata verirse stabil değildir voltajı arttırmanız veya MHz değerini düşürmeniz gerekir. MHz'nin düşmesi performansa etki yapar bilginiz olsun. 100MHz'den fazla düşmeyin. Bu değerleri nasıl göreceğinizi videodan öğrenebilirsiniz.

Test öncesi ve sonrası puanını kıyaslayın ne kadar düşmüş diye. En yüksek Turbo hız ve en az voltajla stabil olmalı, minimal FPS kaybıyla sıcaklıkları ve sesi azaltırsınız.

Son düzenleme:
Aynı kart bile olsa fark eder. Birebir aynısını uygulamayın. Benim kart 935 voltajda 2655MHz stabil. Sizinki 900 voltajda 2700MHz stabil olabilir. Silikon kalitesine bağlı. Oyundayken bu kartların hepsi 2800MHz görüyor. 4070 superde kullandım biliyorum.
videodakinin aynısını yapmak yerine benim kartıma göremi yapıyım

Dosya Ekleri

• 1725579582790.png
    1725579582790.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 25

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı