RTX 4070 Subnautica'da 70-75 derece oluyor

• Konuyu başlatan Says
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.236
İzleme ekranında öyle bir şey bulamadım videoya baktım sadece açtığım yeri açıyor.

Heaven benchmark ekranın bir yarısında diğer yarısında da MSI Afterburner ile bakın. Volt kısmında yazar.

Desktop Screenshot 2024.09.06 - 03.04.08.76.png

Hocam dediğinizi normal fullscreene almadan yapıyorum msiafterburnera bakıyorum volt 0'da kalıyor oynamıyor.

Voltaj gösterme olayını çözdükten sonra yük altındaki çıktığı Max voltaj ve MHz değerini bulduktan sonra MHz'den 50 düşürün. Voltajı -5 azaltarak gidin er geç hata verecek o zaman bir önceki hata vermeyen voltaj değerine getiriceksiniz. Sabit bir voltaj ve MHz değerine ayarlayacaksınız. MSI Afterburner sağ üstte çarpı işaretinin solunda Windows resmi var ona tıklarsanız bilgisayar her açıldığında MSI Afterburner açık olur bu sayede sürekli aç kapa vs yapmak zorunda kalmazsınız. Mantık basit anlamadığınız yer olursa videoda zaten basitçe anlatılıyor. İzleyerek kavrayabilirsiniz.

Benim kart 1080mv ve 2825MHz görüyor. Coil whine sorunu olduğu için sesi azaltmak amacıyla MHz değerini çok fazla düşürerek 2655 yaptım bu sayede mv değerini de 935mv a kadar düşürdüm. Eğer 2750MHz kullansaydım performans neredeyse hiç azalmayacaktı ama bu sefer de cw sesi artacaktı böyle bir karar aldım. 2655MHz ve 935mv sabit benimki. Sizde 2715MHz değerinde en düşük voltajı bulacaksınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı