Aslında ortam sıcaklığı iyi yani 27 derece ne sıcak ne de soğuk biraz daha sıcak olsa demek sıcaklık daha da artacak acaba kasa hava akışı mı yetersiz?3 ayda nasıl bu duruma gelebilir anlamış değilim doğrusu, ilk aldığımda hotspot değeri 15-20 derece farkediyordu.
Bende onu düşündüm de hava akışı yetersizse normal GPU Temp'de daha yüksek olması gerekmiyor mu?Aslında ortam sıcaklığı iyi yani 27 derece ne sıcak ne de soğuk biraz daha sıcak olsa demek sıcaklık daha da artacak acaba kasa hava akışı mı yetersiz?
Evet, doğru GPU Temp'de sıkıntı yok zaten sanırım yük altı sıcaklığı bu ama 104 derece de gereksiz fazla.Bende onu düşündüm de hava akışı yetersizse normal GPU Temp'de daha yüksek olması gerekmiyor mu?
Kasa biraz eski ama komple açık bir yapıda, hava akışıyla ilgisi olabilir mi diyorum ama GPU sıcaklığı 70-72 arası takılıyor. Ek olarak, bu testi Forza Motorsport ile yaptım.Aslında ortam sıcaklığı iyi yani 27 derece ne sıcak ne de soğuk biraz daha sıcak olsa demek sıcaklık daha da artacak acaba kasa hava akışı mı yetersiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.